Tamam 58 fazla da 52 de biraz az gibi yol bisikletiyse eğer?Elnde olmayan bisiklet için "o sana gelmez" çekip, elindeki ürün için de: "tam sana uygun model, kaçırma" çeken mağaza. Pantolon olmazsa gömlek vermeden müsteriyi mağazadan çıkartmayan klasik uyanık esnaf. Kendileriyle ilgili gözlemim budur. Bana 58 kadro Mosso satmışlardı "tam sana göre" deyip. Şu an 52 kadro bisiklet sürüyorum.Boyum 180.
Sayın hocam 1.78 boyum var ben kaç kadro kullancam birde sedona 610 kaç kadro bilginiz varmı.Elnde olmayan bisiklet için "o sana gelmez" çekip, elindeki ürün için de: "tam sana uygun model, kaçırma" çeken mağaza. Pantolon olmazsa gömlek vermeden müsteriyi mağazadan çıkartmayan klasik uyanık esnaf. Kendileriyle ilgili gözlemim budur. Bana 58 kadro Mosso satmışlardı "tam sana göre" deyip. Şu an 52 kadro bisiklet sürüyorum.Boyum 180.
Grup setten kastım vites sistemi, sizin bisiklette tahminim giriş seviyesi bir vites takımı vardı, ama aman aman değiştirmek zorunda değilsiniz, bence acemiliği attıktan sonra biraz daha bu sevdanız da ciddi beklentileriniz olursa para harcamanızı tavsiye ederim. Sele konusu biraz karışık ama marka olarak selle italia, prologo gibi markaları tavsiye edebilirim ama burada kalça kemiğinizin genişliği gibi etmenler var bunların ölçülmesi ile ilgili youtube'de bolca video mevcut biraz araştırıp almanız daha iyi olur.Sele al dediğiniz link varmıdır sipariş ediyim hocam grup set ne oluyor onu anlamadım jant olarak başka uzman arkadaş link attı onu sipariş vericem konu açtıktan sonra.
Düzelttim abi bidaha bakarmısın.Linkler çalışmıyor. Replika bisiklet alinmaz...
Markalar marka olurken belirli üretim kalitelerini ve satış sonrası garantilerini vererek bir yere geliyorlar. Merdivenaldı imitasyon kadrolara pek güven olmayabilir. Tamam çoğu marka üretimini Çin veya Tayvan' da yaptırıyor ama belli teknik kriterleri tutturarak. Binerken sorun yaşayabilirsiniz veya satarken zarar edebilirsiniz.Düzelttim abi bidaha bakarmısın.
Abi replika olan benim zaten memnunum ama yinede ilana koydum sırf replika diye bu resimdekide 2008 model adam seti 105 set yapmış orjinal trek üzerine 2bin veriyim diyor benim sahibindeki ilandaki replikayaMarkalar marka olurken belirli üretim kalitelerini ve satış sonrası garantilerini vererek bir yere geliyorlar. Merdivenaldı imitasyon kadrolara pek güven olmayabilir. Tamam çoğu marka üretimini Çin veya Tayvan' da yaptırıyor ama belli teknik kriterleri tutturarak. Binerken sorun yaşayabilirsiniz veya satarken zarar edebilirsiniz.
Hocam senin bisiklet daha havalı valla. Memnunsan kullan.Abi replika olan benim zaten memnunum ama yinede ilana koydum sırf replika diye bu resimdekide 2008 model adam seti 105 set yapmış orjinal trek üzerine 2bin veriyim diyor benim sahibindeki ilandaki replikaya
Alaybey’de Bisikkolik Ali Usta var. Eğer işini seven, sohbeti düzgün bir usta arıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsinizDogru yere yazdım bilmiyorum izmirde bir kaç arkadaşmın tavsiyesi ile gittim yeni geldim izmire. Pek ilgilenmediler tok satıcılar. Başkan dedikleri tamrci arkadaş dovecek gibi davranıyordu
Rica ederim, İzmir’e hoş geldiniz.Teşekkür ederim![]()
İzmir'deki personellerini tanımadığım için bir şey diyemeyeceğim ama firmanın sahibini tanıyorum ve kendisiyle daha önce beraber çalıştım. Oldukça kibar ve efendi bir kişiliğe sahip bir beyefendi kendisi. Sanırsam İzmir'deki çalışanların hal ve hareketlerinin göz önünden geçirilmesi gerekiyor.Dogru yere yazdım bilmiyorum izmirde bir kaç arkadaşmın tavsiyesi ile gittim yeni geldim izmire. Pek ilgilenmediler tok satıcılar. Başkan dedikleri tamrci arkadaş dovecek gibi davranıyordu