Scudo Sports

İzmir Sundu Bisiklet

Kadro boyu her markadan markaya değişir değişmesine de 58 den 52 ye nasıl bir geçiş onu da bilemedim.

Scudo
Elnde olmayan bisiklet için "o sana gelmez" çekip, elindeki ürün için de: "tam sana uygun model, kaçırma" çeken mağaza. Pantolon olmazsa gömlek vermeden müsteriyi mağazadan çıkartmayan klasik uyanık esnaf. Kendileriyle ilgili gözlemim budur. Bana 58 kadro Mosso satmışlardı "tam sana göre" deyip. Şu an 52 kadro bisiklet sürüyorum. :) Boyum 180.
Tamam 58 fazla da 52 de biraz az gibi yol bisikletiyse eğer? :D

Elnde olmayan bisiklet için "o sana gelmez" çekip, elindeki ürün için de: "tam sana uygun model, kaçırma" çeken mağaza. Pantolon olmazsa gömlek vermeden müsteriyi mağazadan çıkartmayan klasik uyanık esnaf. Kendileriyle ilgili gözlemim budur. Bana 58 kadro Mosso satmışlardı "tam sana göre" deyip. Şu an 52 kadro bisiklet sürüyorum. :) Boyum 180.
Sayın hocam 1.78 boyum var ben kaç kadro kullancam birde sedona 610 kaç kadro bilginiz varmı.

Sele al dediğiniz link varmıdır sipariş ediyim hocam grup set ne oluyor onu anlamadım jant olarak başka uzman arkadaş link attı onu sipariş vericem konu açtıktan sonra.
Grup setten kastım vites sistemi, sizin bisiklette tahminim giriş seviyesi bir vites takımı vardı, ama aman aman değiştirmek zorunda değilsiniz, bence acemiliği attıktan sonra biraz daha bu sevdanız da ciddi beklentileriniz olursa para harcamanızı tavsiye ederim. Sele konusu biraz karışık ama marka olarak selle italia, prologo gibi markaları tavsiye edebilirim ama burada kalça kemiğinizin genişliği gibi etmenler var bunların ölçülmesi ile ilgili youtube'de bolca video mevcut biraz araştırıp almanız daha iyi olur.

Merhaba
Sundu Bisiklet' ten mayıs ayında eft-kargo yoluyla dahon d8 mariner bisiklet aldım. Kutudan pompa kapağı çıkmadı, kendilerini aradım, bayramdan sonra gönderecekleri hakkında bilgi aldım. Daha sonra defalarca telefonda aynı kişiyle görüştüm her seferinde henüz gelmedi gelince göndereceğiz diye bilgilendirildim. Bu süreçte de Dahon Türkiye distribütörü Aslı Bisiklet' in internet sayfasından da ürünün stoğa girip girmediğini takip ettim. Ürün stoğa girince Sundu Bisikleti' i bir daha aradım, sipariş verdiklerini ürünün gelmediğini söylediler. 2 hafta daha bekleyip Aslı Bisiklet' ten kendim sipariş verdim ve 4 gün sonra ürün elime geçti. 11.08.2020 itibariyle ben bisikleti alalı yaklaşık 3 ay oluyor ve kapak göndereceğiz diyen Sundu Bisiklet' ten hala ses yok. Bendeki dürüst imajını kendi çabalarıyla yıktılar. Bundan sonra bir vida dahi almayacağım kendilerinden.

istanbulda yaşadığım için acayip imrendiğim bisikletçi...

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
10 gün evvel gözlük aynası arıyordum. Satan 1-2 yere denk geldim. Şekil ve fiyat bakımından en uygun olanını sundu bisiklette görmüştüm ama stok yok yazıyordu. Yine de stok durumunu bir sorayım dedim mail attım. 10 gün sonra aynaya %50 zam yapıp stok mevcut demişler. Benzer olayı ne cacık olduğunu bilmeden evvel kartal bisiklette yaşamıştım. Uzun lafın kısası müşteri görünce ellerini ovuşturan esnaflardan nefret ediyorum.

Daha önce bu siteden alış veriş yapmadım. Bugün bir ürün için sitelerine baktım (google araması ile). Ürün "stokta" gözükmesine rağmen telefon ile ulaştım, sordum. Meğer ellerinde yokmuş, kalmamış. Aramadan sipariş versem sorun yaşayacaktım.

Arkadaşlar akıl verirmisiniz lütfen.

ilandaki bisikletime trek 105 setli bisiklet üste para teklifi geldi sizce etmelimiyim o 7000e koymuş bisikletini ?

Bu ilandaki benim bisikletim ama replika tabi : (link)

Buda onun bisikleti teklif ettiği üste 2bin veririm diyor benim ilandaki bisikletime yukardakine :
5ZY2sI.jpg

5ZYUtf.jpg

5ZYlds.jpg

5ZYFYQ.jpg

5ZYMvt.jpg

5ZYZ9c.jpg

Kendi düşüncem ilandaki bisikletim görsel olarak iyi ama pek bilinmeyen marka birde replika olunca satmasida zor sanirim. Lakin trek bilinen marka ve 105 set olduğu için herzaman satma şansım olur diye düşünüyorum artik tavsiyelerinize göre yol alcam.. Takas ediyimmi üste para alıp bu resimdeki bisikletle ?

Son düzenleme:
Linkler çalışmıyor. Replika bisiklet alinmaz...

• Beğen
Tepkiler: proxyminee
Düzelttim abi bidaha bakarmısın.
Markalar marka olurken belirli üretim kalitelerini ve satış sonrası garantilerini vererek bir yere geliyorlar. Merdivenaldı imitasyon kadrolara pek güven olmayabilir. Tamam çoğu marka üretimini Çin veya Tayvan' da yaptırıyor ama belli teknik kriterleri tutturarak. Binerken sorun yaşayabilirsiniz veya satarken zarar edebilirsiniz.

Markalar marka olurken belirli üretim kalitelerini ve satış sonrası garantilerini vererek bir yere geliyorlar. Merdivenaldı imitasyon kadrolara pek güven olmayabilir. Tamam çoğu marka üretimini Çin veya Tayvan' da yaptırıyor ama belli teknik kriterleri tutturarak. Binerken sorun yaşayabilirsiniz veya satarken zarar edebilirsiniz.
Abi replika olan benim zaten memnunum ama yinede ilana koydum sırf replika diye bu resimdekide 2008 model adam seti 105 set yapmış orjinal trek üzerine 2bin veriyim diyor benim sahibindeki ilandaki replikaya

Abi replika olan benim zaten memnunum ama yinede ilana koydum sırf replika diye bu resimdekide 2008 model adam seti 105 set yapmış orjinal trek üzerine 2bin veriyim diyor benim sahibindeki ilandaki replikaya
Hocam senin bisiklet daha havalı valla. Memnunsan kullan.

Dogru yere yazdım bilmiyorum izmirde bir kaç arkadaşmın tavsiyesi ile gittim yeni geldim izmire. Pek ilgilenmediler tok satıcılar. Başkan dedikleri tamrci arkadaş dovecek gibi davranıyordu

Dogru yere yazdım bilmiyorum izmirde bir kaç arkadaşmın tavsiyesi ile gittim yeni geldim izmire. Pek ilgilenmediler tok satıcılar. Başkan dedikleri tamrci arkadaş dovecek gibi davranıyordu
Alaybey’de Bisikkolik Ali Usta var. Eğer işini seven, sohbeti düzgün bir usta arıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsiniz

Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
İzmir'deki personellerini tanımadığım için bir şey diyemeyeceğim ama firmanın sahibini tanıyorum ve kendisiyle daha önce beraber çalıştım. Oldukça kibar ve efendi bir kişiliğe sahip bir beyefendi kendisi. Sanırsam İzmir'deki çalışanların hal ve hareketlerinin göz önünden geçirilmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: tasdelen
Ben 2 defa gittim biri pandemi öncesi diğeri birkaç ay önce ikisinde de sıfır ilgi alaka gördüm. Yaklaşık 8-10 dk içeride bekledim, ikisinde de başka yerden işimi gördüm, hazır müşteriyi kaybettiler

Geri