komnatadeveloper
Üye
- Tepki
- 28
- İsim
- Emrah
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
bence polis kaldirima cik diyorsa uymak gerekli, arkadaslar etrafimiza baktigimiz zaman yollardaki soforlerin, bisikletlilerin hayatini ne kadar tehlikeye atarak surebildigini gorebiliyoruz. Olmemiz veya sakat kalmamiz kimseye fayda saglamiyor, yolda surmenin tehlikeli oldugu yerlerde kaldirima cikmayi yanlis bulmuyorum.
Tabi ki kaldirima cikip agresif surusler yapmaya gerek yok.
Kaldirimdaki insanlari rahatsiz ettigimiz soylenmis, diyelim ki bisikletsizsiniz ve yaya olarak yurumektesiniz, zaten pek cok yaya da trafikteki araclarin "araba sahibi olamamis" hali. Kaldirimda iki yaya giderken de ustunuze ustunuze gelen tipler Bu insanlar tabi ki sizden rahatsiz olacaklar, yaya gitseniz de rahatsiz olacaklar bu tipler sizden.
Kimseye zarar vermemeye, taciz etmemeye dikkat ederek, yolun tehlikeli oldugu yerlerde kaldirimdan gitmeyi anormal gormuyorum. Bisiklet suruyoruz diye ölümsüz degiliz.
Tabi ki kaldirima cikip agresif surusler yapmaya gerek yok.
Kaldirimdaki insanlari rahatsiz ettigimiz soylenmis, diyelim ki bisikletsizsiniz ve yaya olarak yurumektesiniz, zaten pek cok yaya da trafikteki araclarin "araba sahibi olamamis" hali. Kaldirimda iki yaya giderken de ustunuze ustunuze gelen tipler Bu insanlar tabi ki sizden rahatsiz olacaklar, yaya gitseniz de rahatsiz olacaklar bu tipler sizden.
Kimseye zarar vermemeye, taciz etmemeye dikkat ederek, yolun tehlikeli oldugu yerlerde kaldirimdan gitmeyi anormal gormuyorum. Bisiklet suruyoruz diye ölümsüz degiliz.