Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Geçtiğimiz günlerde karbon bisikletimle velodromdan çıkmış, etrafımdaki alüminyum bisikletleri görmezden gelerek ilerlerken aşağıdaki bisikletin sahibinin beni takmaması ile deneyimlediğim acı olaydır:

image.jpeg

Scudo
@Ozan k. dostum acıdım sana en kötüsüde senin gibi arada kalmak olsa gerek, bence ya maşayı değiştir yada komple değişime git yoksa selamsız sabahsız kalırsın orta yerde :koptum::koptum::koptum:

Böyle bir ayrımı hiç görmedim açıkçası :D belkide bende onları takmadığımdan olabilir ;) Fakat karbon bisikletliler bizi takmıyor değil mevzu yol yarışta selam vermek biraz zor oluyor, ben kafa sallıyorum veya hızlı isem es geçiyorum. Bence işinize bakın, böyle şeylere takılmayın. Karbon bisiklet ? Bir mercedes değil :D

Hadi ama,hepimiz turlarda o karbon bisiklet kullanan birine ilgi göstermişizdir,yok ben göstermedim diyorsanız o kişi sizsiniz :D

@Edip Dinçer
Sanırım karbon kalitesi ve kullanmayı bilmekle alakalı. Arkadaşım ve bende karbon bisiklet vardı benzer tarz bir düşme yaşadık onunki çatladı bende problem olmamıştı :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İster karbon olsun ister çelik. Yolda giderken hızım tempom ne olursa olsun, kenara çekmiş bir bisikletli görsem yanına yanaşıp, hocam yardım edebileceğim birşey var mı diye sorarım. Ama nedense işin insanlık boyutundan ziyade materyal boyutundan bakmayı tercih ediyor bir çoğu... Neye bindiğinin önemi yok insanız abi insan...

Hollanda ve Belçika da ki bisikletliler selam vermeye kalksa süremezlerdi herhalde.Ne selammış arkadaş..Bence en önemlisi yolun kenarında bisikletiyle uğraşan kişilere bir şey lazım mı diye sorarsanız daha makbul olur.

Ben bitek selamı kamyonlardan "düddürüdüttüt sende kimnsin çekil yoldan ezerim haa" olarak alıyorum alüymüş karbonmuş çelikmiş bakmıyor

@Ozan k.

Hacı abi dikkat et karbonu çaldırma yoksa karbonat ozan derler bundan sonra :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@volkan Öz mesajınızda haklılık payı var ama daha o seviyelere gelmemize yıllar var. o nedenle bir nevi sosyal hareket olma çabası içindeyiz. karboncular hariç :D

@r.ezk oww yol bisikletli değilse bide, arkana bakacaksın ve atak çekeceksin selam vermezse veya almazsa. Bazı mallar var kendini bir şey sanıyor, işin kondüsyon kısmı farklı adam belki senin yolla gittiğin hızda rahatça mtb ile gidebiliyor antrenman düzeyi yüksek olduğu için ama bu kişinin insanlığını değiştirmemeli ama ergenlik sonucu böyle olanlarda mevcut tabi

Geri