Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@mariokaldato alinmiyorum artik gulup geciyorum bilimsel olarak bilgi veremicegim. Her sabah soguk vucudumda evimin ordan dik yol var. Igs618den grade degerei olarak yuzde8-12 arasi degisiyor. Alu giant ile 3dkda cikarken, tarmacla 2dkda ciktim varyant yokuslari izmirliler bilir grade 20 degeri veriyor. Orda kac dkda cikicak? Gorecegim varyantin pik yaptigi yokus grade degeri 20 ve ustune cikabiliyor, ortalama 16 civari.
@trainspotting35 hala sehir bisiklet diyorlar ya cildiracam. Googleden bi bakin sehir bisikleti diye aratin bide hibrit diye aratin. Arada bariz fark var. Giant escape hybrit bisiklettir, ne yol ne sehir. Ne performans, ne konfor. Ortada kalmis bisiklet, bunu bilerek aldim zamaninda kararsiz kalmistim. Baktim yola kaydim, yol performansina yaklastirma amaciyla drop bara cevirdim.
@trainspotting35 hala sehir bisiklet diyorlar ya cildiracam. Googleden bi bakin sehir bisikleti diye aratin bide hibrit diye aratin. Arada bariz fark var. Giant escape hybrit bisiklettir, ne yol ne sehir. Ne performans, ne konfor. Ortada kalmis bisiklet, bunu bilerek aldim zamaninda kararsiz kalmistim. Baktim yola kaydim, yol performansina yaklastirma amaciyla drop bara cevirdim.