danceros
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 997
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Cube
yüksek sıcaklık toleransı ve düşük termal genleşme
Yaz-kış kullanan bisikletçiler olarak kaç derece oldugu bilgisi varmı?
Sıcaklıktan daha çok dik güneşli saatlerde uv ışınların yogunlugu nedeniyle daha çok gevrekleştiriyor diye biliyorum. Kadro boyasının uv korumalı oldugu farzediyorum.. Yoksa vay halimize
Abiciğim o sıcaklıkta bisiklet sürülmez zaten lastikler asfalta yapışır , adam erir gider karbona binsen ne binmesen ne ?@trainspotting35 Bisikletin sıcaklıgı 80dereceye ulaşınca hoş olmayabilir
@Burak B. Yaz aylarında güneşin dik geldiği zamanlarda kullanmamayı ilk defa duydum ufkum genişledi. 😀
@Burak B. o sebeple mümkünse koyu renklerden kaçınmak gerekiyor karbonda.
Gökhan Uzuntaş Scoot Addict 10 ile (karbon)47.445 km yapmış aramızda kaç kişi onun kadar pedala abanıyor boş-verin çok da şey yapmayalım
228062 dosyayı görüntüle
Hocam "aluminyumla karbon arasında çok git gel yaşadım" buraya kadar tamam, ama "sonra çeliğe karar verdim" deseydiniz, efsane bir yorum kazanırdı bu topik..😃Bir süredir karar vermekte zorlandığım karbonmu? aliminyummu? yol bisikleti alsam git gellerimi çözmemde çok faydası oldu aliminyuma karar verdim (gece saat 03:00'da) . Faydalı bir konu olmuş teşekkürler
Hocam hic gerek yok bu tip bir kullanim icin. Kaliteli bir aluminyum bisiklet alin derimUzun lafın kısası 11 sayfayı okudum siz tüm profesyonellerin tek görüşü hem karbon iyi hem karbon 2 3 yarışa katılınca bitebilir işi diye toparladım.. Benimde bir sorum var sayın hocalarım evden hastane 3km gelişte 3km toplamda 6km sadece günlük kullanan biri olarak yolda giderken karbon kırılma ihtimali varmı yani pat parçalanıp düşme ihtimalim varmı ? Korkuttunuz beni açıkcası .d
Çok teşekkür ederim umarım kimse bu durumdan bir kaza yaşamaz..@Nevfell düşme esnasında kadro kaldırım yerlere gelmediği sürece (tabi bunun içinde baya şiddetli bir çarpma yaşanması lazım) herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum tanıdığım bir öğretmen abim bir sene boyunca ev okul arası günde 25-30 km bisiklet sürüyordu bisikletide karbon bir yol bisikletiydi açıkçası.
Uzun lafın kısası 11 sayfayı okudum siz tüm profesyonellerin tek görüşü hem karbon iyi hem karbon 2 3 yarışa katılınca bitebilir işi diye toparladım.. Benimde bir sorum var sayın hocalarım evden hastane 3km gelişte 3km toplamda 6km sadece günlük kullanan biri olarak yolda giderken karbon kırılma ihtimali varmı yani pat parçalanıp düşme ihtimalim varmı ? Korkuttunuz beni açıkcası .d