Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kullanıyor muyuz?

Kask Kullanıyor muyuz ?

• Kasksız hiçbir yolculuğa çıkmam

• Yaz günü bazen sahil boyunda vb. yerde takmadığım olur

• Araç trafiğinde takıyorum sadece

• Kask gereksiz bir şey, Zaten terminatör gibiyim ben

• Beyin bedava, attım kaskı kafaya çıktım yola

• Toplam katılım
    446
Scudo
terminatörleri görebilirmiyim bi :p

Arkadaşlar selamünaleyküm bu işi kısa gezilerden aşarak uzun soluklu yollar kat etme zamanının geldiğini anladım 1 aydır kasksız işe gidip geliyor arada 15-20 km sürüyordum normalde konya Necmettin Erbakan da öğrenciyim konyanın düz ve tadilatı çok yollarında sürüyorum :D 2 aydır yaz olması sebebi ile çalışıyorum son 1 haftam :) Ve bugün grup turlara katılmak için ilk adımı atıp bir kask ve eldiven aldım başlangıç olarak moon marka kask ve içi kalın pedli eldiven aldım ilk defa kask ve eldiven kullanacağım eldivende sıkıntı yok ama kask sanki kafamda büyük durdu gibi tabi alışmayınca :) (boy olarak kafama uygun olanı aldım görünüm olarak büyük göründü gözüme ) pişman değilim Allah izin verirse güzel turlara çıkacağım için mutluyum :) Konya mtb team ve Selçuklu seyyahlarini biliyorum onların turlarına katılıp tanışacağım inşallah... Ekipman olarak Konya ozceylan bisikletten aldım çok memnunum çok ilgililer... herkese teşekkür ederim iyi günler :)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
20160822_090329.jpg
Bunlar aldıklarım :)

Kasksız çıkmıyorum, belki yanlış ama sadece araç trafiğinde mutlaka kullanıyorum. Daima heybemde.

uzun sürüşlerde takıyorum ancak sürüşü kask yüzünden bitirmek istiyorum. sonlara doğru iyice ağırlaşıyor kafamda.

Arkadaşıma bisiklet alırken satıcı kask da isteyip istemediğini sordu. Arkadaş da bana dönüp bir gün sonra katılacağımız kısa, şehiriçi kordon turunu kastederk "lazım mı?" diye sordu. Ben ağzımda "yani gerekli aslında hep" gibi bişeyler gevelerken, dükkandan cevap geldi:

"Kask bir kere lazım olur, umarım o zaman da kafanda olur"

1994 yılında ilk kaskımı aldığımda kaskı bana uzatan Explorer mağazasındaki çalışan kadından kaskı alınca kask havalanmıştı. Ben ağır bişi bekliyordum. Ama bu köpüüük dedim düşünce parçalanır ki demiştim. Hanımefendi de e zaten darbeyi bu kask emecek ve parçalanacak ki kafan dağılmasın demişti. 1992 den 1994 e kadar kask bulamadım kafama. 62-63cm lik futbol topu gibi kafa olunca ithal olan bu zımbırtılar o zamanlar Çin üretimi olmadığından haddinden fazla pahalı idi. Dağıtımcı firma xl kask getirmiyordu. 1995 yazında izmirde kırmızı ışıkta beklerken kafamda kask bisiklet üzerinde 7-8 yaşlarındaki bir erkek çocuğu aaa maymuna bak diyerek kutsamıştı beni. Nerden nereye. Kask havalıdır.

@luneris bende kullanmıyorum güneş yüzünden şapka takıyorum. Ama o son cümle den sonra kullanmayı düşündüm şimdi.
Çünkü gerçekten bir kere lazım olacak, kafada olsa iyi olur:)

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Benim işaretleyeceğim şık yok

Kask olmadan kesinlikle çıkmam , heleki istanbulda.

Valla bisikleti aldığım ilk günden beri kafamda, alıştırdım kendimi kask takılı olmadığında, ayarı iyi olmadığında rahatsız oluyorum o derece

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
motosiklet kasklarına özeniyorum ben :) daft punk stayla...

Kask kullanmayan arkadaşlar intihar etmenin daha kolay yollarını deneyebilirler.Açık ve net !

Geri