Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşucular buraya :)

Selamlar,

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Tam strava satın alayım kullanayım düşünceleri aklımda gezerken hele sen şunun yaptığına bak !

Genelde haftada 4 gün koşmaya çalışıyorum. Bir kere bunu yapıyor. Nasıl düzeltilir bu. Rotayıda yanlış göstermiş.Beni atıyor Rusya'ya.

En azından km hesabımı doğru yapsa.

Böyle bir sorun yaşayan var mıdır ?

(link)
F-16 nız hayırlı olsun hocam. Bir tur uçabilir miyiz biz de?

Scudo
Selamlar,

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Tam strava satın alayım kullanayım düşünceleri aklımda gezerken hele sen şunun yaptığına bak !

Genelde haftada 4 gün koşmaya çalışıyorum. Bir kere bunu yapıyor. Nasıl düzeltilir bu. Rotayıda yanlış göstermiş.Beni atıyor Rusya'ya.

En azından km hesabımı doğru yapsa.

Böyle bir sorun yaşayan var mıdır ?

(link)
Bir arkadaşın da yürüyüşünü yetmez deyip, Mısır'a kadar uzatmıştı :komik:
Demek ki arasıra kafası karışıyor bu Strava'nın da.

Stravanın kafasını karıştıran genelde gps oluyor. İyi gpsli telefonlarda hiç böyle bir sorun yaşamadım fakat, gps kalitesi düşük bir telefonda ben de bir kaç kez aynı şeyi yaşadım.

Koşu ayakkabısı (link) bu ayakkabıyı kullanan var mıdır ?

Bunu bilmiyorum fakat asics gel contend 7 önerebilirim.
Selam, gel contend 7 ile excite7 arasında ne fark vardır? Bilginiz varsa, rica ediyorum. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selam, gel contend 7 ile excite7 arasında ne fark vardır? Bilginiz varsa, rica ediyorum. Teşekkürler

Selam, ayakkabı alacağınız veya karşılaştırma yapacağınız zaman veri, inceleme ve geri bildirim deryası runrepeat'e bakmanızı tavsiye ederim:

Contend 7: (link)
Excite 7: (link)

1641275901296.png

Selam, ayakkabı alacağınız veya karşılaştırma yapacağınız zaman veri, inceleme ve geri bildirim deryası runrepeat'e bakmanızı tavsiye ederim:

Contend 7: (link)
Excite 7: (link)

279923 dosyayı görüntüle
Çok teşekkür ederim, zahmet edip ilgilendiğiniz için. Uzun suredir excite 7 bakıyordum son kalanlari da kaçırmıştım. Önüme de hep contend 7 çıkıyordu. @Murat B. Bey de fark konusunda bilgi verdi sağolsun. Taban konusunda bir fark olmadığı için ve bu sitedeki puanlarin da sayesinde (ben de akşam buldum bu siteyi :harika: ) bir tane contend 7 siparişi verdim.😍

Bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşırım ilgilenen arkadaşlar için.

Samsun gibi bir yerde hala neden " ultra trail " adı altında bir yarışın düzenlenmemesi üzücü. Bu kadar güzel dağların, tepelerin olduğu yerde ..

22 mayıs Giresun YM
19 mayıs Samsun, bu yıl olacağını düşünmüyorum ama ,
Ekim Kapadokya en büyük hedefim parkuru tamamlamak .

Belki imkanlar doğrultusunda 2 ultra trail de 50 k ve altı hedefleri deneyebilirim.

Çok güzel derlenmiş bir takvime denk geldim: (link)

Bu vesileyle, bu yıl hangi yarışlara katılacaksınız?

An tibariyle niyeti bozduklarım:
Hafta sonu 6 Mart nasipse Runtalya - 10 K koşacağım.
Bir sonraki hafta sonu 12 Mart İzmir'de Nif Trail - 21 K var.
15 Mayıs'ta Vestel Manisa yarı maratonumuz var. Bu vesile ile herkesi davet ediyorum şehrimize, koşmaya :) Kayıtlar için şuraya: (link)
Mayıs'ta İzmir'de 8'inde Wings For Life, 29'unda 20 K ile Terapi Trail'deyim.
4 Haziran'da kararsızım ya Bursa Dağyenice 13 K., veya 12'sinde Sapanca Ultra. Geçen sene Sapanca'ya katıldım bu sene Dağyenice farklı olur diyorum şimdilik .
2 Ekimde Bodrum yarı maratonu güzel gidiyor.
13 Kasımda İzmir Karagöl - Tantalos 24 K.

Aklımda kalanlar: 18 Eylül Gelibolu YM, 18 Aralık IDA Ultra..

Aslında koşu takvimimiz çok daha kalabalık ama bu sene biraz deplasmanda kalayım diyorum. Zaman ne gösterir bilemem :) Tabii Eylül ve Kasımda Turkcell fondo ile Çeşme fondolar da var.

Son düzenleme:
antalyaya ben de kayıt oldum ama malesef gelemeyeceğim. 27 martta istanbuldayım inşallah.
yazdığınız yarışlar güzel. :) inşallah çoğuna katılabilirim.

Kısmetse bu senede katılmayı planlıyorum,pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenlenemiyordu,farkındalık yaratmak adına yapılan önemli bir etkinlik olduğu için mümkün olduğunca destek veriyorum. 🛣 (link) – Wings for Life World Run İZMİR
🇹🇷

Herkese merhaba. Hayatım Endorfin kanalında bu hafta sıkça duyduğumuz "Marathon koşusu"nun kökenine indik. İsmi neden Marathon, neden 42 km? Bu soruların cevabı videoda. Heyecanlı olaylar barındıran "Spor ansiklopedisi" serisinin ilk videosunu izlemek için tıklayın. Abone olursanız memnun oluruz.

Litvanyalı ultra maratoncu Alexandr Sania Sorokin 100 km'yi 06:05:41'de koşarak yeni dünya rekorunu kırdı.

Sorokin'in elinde bulundurduğu diğer dünya rekorları; 24 saat, 12 saat, 6 saat,100 mil ve 150 km.

sorokin.png

Selamlar,
22 mayısta Gelibolu Triatlonuna karma takım olarak katılıyoruz, fakat koşucumuz sakatlandı ve gelemeyecek, 13 mayısa kadar yeni koşucu bildirmemiz gerekiyor, iyi bir yüzücümüz var, bisiklette de iddialıyız , 4,50 ve altı bi pace ile koşucu bulursak kürsü hedefimiz var. 23 km parkur, lojistik bize ait araba ile evden alıp bırakacağız . Takımda koşmak isteyen olursa burdan yazabilir mi

Selamlar ,

19 Mayıs yarı maratonu memleketimizde ... Bilgilendirmek amacıylalink bırakıyorum. (link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Yaklaşık 8-10 aydır koşu yapıyorum. Daha öncesinde bisiklet te sürdüğüm içim kolay bir başlangıç oldu benim için. Son koşularımın geneli 10 km. İstemsiz olarak 5.20 pace civarına kadar düştüm ve sanki daha da düşmeliyim gibi bir hisse kapılıyorum. Koştuğumu hissetmiyor gibiyim 5.50 üzerinde. Nabzımı 180 üzerine çıkartmak istemediğim için kendini yavaşlatıyorum, yoksa bacaklarımdan o güç çıkıyor ve nefesim kesilmiyor.
Okulum gereği 3-4 defa tüm vücudu içeren sağlık raporu aldım, 1 kere de kardiyoloji doktoru jel sürerek kontrol etmişti ekgde negatif grafik çıkınca. Kalbimde bir sorun çıkmadı, diğer beden kısımlarımda da bir sorun görünmüyor.
Yaklaşık 1 aydır antrenman yapmadığım için tempom biraz düştü dün yaptığım koşuda. Nefesim kesilmiyor, dalağım şişmiyor. Kalbimin ve ciğerlerimin güçlendiğini hissediyor gibiyim, aynı nabızda daha hızlı koşabiliyorum ve daha az nefes aldığımı farkediyorum. Maximum nabız değerim 220-25'ten 195 olmalı ama 175-180 aralığı sağlıklı mı diye merak ediyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2022-08-09-13-51-41-556_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2022-08-09-13-51-41-556_com.huawei.health.jpg
    34,3 KB · Okunma: 20
  • Screenshot_2022-08-09-13-51-47-701_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2022-08-09-13-51-47-701_com.huawei.health.jpg
    34,2 KB · Okunma: 19
  • Screenshot_2022-08-09-13-51-59-341_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2022-08-09-13-51-59-341_com.huawei.health.jpg
    34,6 KB · Okunma: 16
Son düzenleme:
Geri