Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

bir çift elcik ve bir çift pedal temiz durumda.. izmir içi elden teslim edebilirim.. metroya yakın oturuyorum, tek biletle gelir dönersiniz!!!

https://i.hizliresim.com/b5lo9j.jpg

Scudo
bisiklet eldiveni suluk zil ve suluk kafesine ihtiyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum

Beyler depomda peugeot marka eski bir bisiklet var. Bisikletin sağlam bir bakıma ihtiyacı var. Yardımı dokunabilecek olan varsa ulaşabilir mi? İhtiyacı olan birilerine hediye edelim?http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/28/b8f83b50f3959221c0d97b195926ccf2.jpg

@Eren Can Güldalı
bisikletinizin türü nedir? elimde trek mtb bisikletten yeni boşa çıkan bir sele var. derisinin bir kısmında ufak bir açılma var ama yenisini alana kadar işini görür sanırım.

@1dost

Daha sağı solu kurcalasam çıkar yine bir sürü şey de zaman yok.:( Kısmet ise bir ay içerisinde yine bir kafile gelir..

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Emre.AK

Bisikletin bakım ve onarımı için iki adet lastik,fren kol ve papuçlarına birde seleye ihtiyacımız vardır. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Bakalım daha yakınlarda biriden çıkmazsa kargolama şansınız var mı?

o kadar ufak bişeye kargo parası vermenize değmez istanbulda elinde olan vardır... müsait bir zamanımda bende fotolarını çekip burdan ücretsiz olarak vereceğim...

ben fotoları çekeyim yükleyim bakarsınız işinize yarar bişiler varsa seve seve yollarım...

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
İstanbul'dan Bodrum'a pedallıyacağım arka ve ön portbagaja ihtiyacım var

@Emre.AK sele ve dış lastik var elimde. selede ufak bir açılma var ama mühim bir şey değil. daha düne kadar ben kullanıyordum, yeni bisiklet alınca bu boşa çıktı. dış lastikler çok az kullanıldı trek'in orijinal lastikleri. istanbul içinde elden verebilirim bu malzemeleri.

merhaba yeni bir bisiklet aldım . öğrenci olduğumdan 1 hafta sonra kilidi ancak alabildim elinde fazladan aksesuar vs. şeyler olan varsa talibim :)

Geri