Hocam sibop kenarından yırtılmış neden olabilir ?@fensinn Dışarıdan bir cisim mi battı yoksa sibop kenarları bazen yırtılabiliyor öyle bir durum mu oldu?
Dış lastik ebadına uygun olmayan kalınlıkta iç lastik seçimi, jant deliğine tam hizalamamak gibi etkenler olabilir.Hocam sibop kenarından yırtılmış neden olabilir ?
Arkadaşlar yine lastik patladı bu sefer diken batmış 7 level koruma olan bir lastiği böyle küçük bir dikenin patlatması normal mi ? Videolarda raptiyelerin üzerinden geçiyor fakat lastik patlamıyordu.Arkadaşlar geçen zırhlı lastik almıştım zırhlı lastiğe güvendiğim için de yanıma yedek lastik almadan arkadaşla araziye çıktık ve lastik patladı.Lastik öyle bir yerden patladı ki yama da yapamadık ve yürüyerek eve gelmek zorunda kaldık.İç lastik sibobun kenarından yırtılmıştı yama tutmadı.
Jantın iç genişliğine bağlı, bildiğim kadarıyla 28c lastiğin takılabildiği en geniş jant iç genişliği 19-20mm, daha geniş jantta tehlikeli hale geliyor.Merhabalar. Yeni bir dış lastik alacağım. Tur bisikletim var ve bisikleti sadece asfalt yolda kullanıyorum. Mevcut lastik 700x35. Ortalama fiyatta lastik öneriniz ne olur acaba? Bir de lastiği biraz daha inceltmek istiyorum 700x28 lastikler acaba uygun olur mu ?
Maxxis overdrive excel 700x32 ben kullaniyorum asfaltta cok akici ve hafif. 500 km yol yaptim patlak yok.fiyatida nispeten uygun .140 tl civari.Merhabalar. Yeni bir dış lastik alacağım. Tur bisikletim var ve bisikleti sadece asfalt yolda kullanıyorum. Mevcut lastik 700x35. Ortalama fiyatta lastik öneriniz ne olur acaba? Bir de lastiği biraz daha inceltmek istiyorum 700x28 lastikler acaba uygun olur mu ?