Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
@alper 76
Onceki konularda trakpak ile gonderilen kargolar ile bilgiler var. Benim kargo trakpak ile gelmiyor.

Üstelik kargo kodu harf icermeden cok uzun rakamlar
 
Daha tr ye girmemiş ancak gonderilmis...o yüzden PTT den gorememeniz normal. Biraz daha bekleyin
 
  • Beğen
Tepkiler: taytan
@taytan (link)

O numarayı buraya yazın aratın. Açılan sayfada ptt de aratabileceğiniz kod görünecek.

İki ürünüm de gümrüğe girdi ve çıktı ama Ptt'nin yavaşlığı yüzünden İstanbul'dan Bursa'ya 1 haftada ancak gelecek...
 
  • Beğen
Tepkiler: taytan
Günaydın herkese,

75 EUR üst limit olayı halen devam ediyor mu?
 
ayakkabınız geldi mi? yorum yapabilir misiniz?
 
sadece pedala 120 lira duydun fiyat çok iyi
 
merlinden alışveriş yaptım sonu es ile biten kodu da verdi ama nerden baksam bir şey çıkmıyor nerden bakabilirim siparişi perşembe günü verdim
 
Arkadaşlar günaydın,

Forumda arama yaptım ama rastlayamadım. Merlin siparişim şu anda track edildiğinde şu sonuç çıkıyor: "CUSTOMS RETENTION: UNSPECIFIED REASON Event code:469" Bunun ne anlama geldiği konusunda ve neler yapmam gerektiği hususunda yardım rica edebilir miyim? Bedel 75 EUR'nin altında idi.

Google'ladığımda şu sonuç çıkıyor:

I tracked my package. It says "Retention". What does that mean?

June 21, 2016 23:46
If you package tracking has "Retention" status, it is either stuck at the custom for inspection or the package was delivered but you were not there to receive it. You should have received a slip/note from the postal office with instructions on how to retrieve the package. If you did not receive a slip note, high chance is your package is still at the custom for inspection, in which case, you may need to wait for a few days for them clear custom. You can always track your package anytime here:(link)
 
@fblisaru Trakpak üzerinden yazanlara pek itibar etmeyiniz. Bende de aynısı yazmıştı. Sorunsuz teslim edildi. En güvenilir yöntem PTT üzerinden takip etmek.
 
  • Beğen
Tepkiler: Celeste
29 haziranda merlincycles'tan verdiğim sipariş, 9 günlük bayram tatilinin de etkisiyle ancak dün gümrüğe ulaştı. Zimmetlendi görünüyordu. Ve bugün @fblisaru ile aynı "customs retrention" mesajını veriyor. Ptt nin posta işleme merkezini aradığımda "büyük ihtimalle bugün çıkar ama takipte olun yine de" dediler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Celeste
@tevvikemre bekle biraz sonra ptt nin takip sayfasında çıkacak
 
@tevvikemre


"ES" paketin İspanya'dan gönderildiğini gösteriyor. Sana gönderdikleri email'de taşıyıcının da ismini belirtmiş olmaları gerekir. Ya da İspanya postasının sayfasına girip takibini oradan da yapabilirsin ya da biraz beklersen Türkiye'ye girince PTT sayfasından takip edebilirsin. Bu işler çok hızlı olmuyor.
 
Merlin eskiden daha hızlıydı. 8 ile 10 gün icerisinde siparişler teslim alınıyordu. Bu son siparişim bayram tatilinin de etkisiyle hala teslim edilemedi (23 haziranda siparişi verdim)
 
@taytan
İyi.. Benim ümitlerim de suya düştü şimdi :(
 
@clubber teşekkür ederim bugün ptt den baktım hala ispanya da olduğunu gösteriyor sevk edilmiş
 
@kaan akpınar supersiniz spring parceli sayenizde pttden takip edebiliyorum. Anlamadigim birsey oldu ama vergi 100 lira gibi daha ucuza geldi
 
920 tl lik alisverise 58 tl vergi çıkmış şaka gibi :)
 
Geri