@Ceyhun Özkan Merhaba, yurtdışına sipariş verdiğiniz günden bu yana heyecanınızı farklı -alakasız- konu başlıklarında bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Biliyorsunuz forum geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve Allah muhafaza sizin gibi 100 kullanıcı yurtdışından alışveriş yapıp heyecanlansa, yurtdışı alışverişiyle ilgili çoğu konu başlığı içi boş içerikle boş yere şişirilecek ve içi boş verimsiz konu başlıkları forumda gezinip duracak. Wiggle'dan alışveriş yaptınız ancak Merlin'le ilgili konudasınız, Merlin'le ilgili bir şeyler bakmak isteyen bir kullanıcı konu başlığına girse alakasız mesajlar görecek -aynen benim bu mesajımda olduğu gibi-, ve konu başlığının bir anlamı kalmayacak. Bu anlamsızlığı tek başınıza siz yaratıyorsunuz demiyorum ancak sizin gibi örnekler arttığında başımıza gelecekleri söylüyorum. Sanırım Kerem Bey'e sorunuzu özelden sorabilirsiniz, yahut olmadı ilgili konu başlığında -kaldı ki oralarda da mesajlarınız var; örn:Wiggle Gönderim- sorabilirsiniz ve hatta ilginçtir o da size aynı yollarla yanıt verebilir. En sevdiğimiz uğraş bisiklet için yeni bir şeyler edinmek her zaman heyecan vericidir, hele de ilk kez yaşadığımız bir deneyimle bunu yurtdışından aldığımızda; bu heyecan daha da katlanabilir, bundan daha doğal hatta belki daha da güzel bir durum yoktur. Ancak akıldan çıkarmamakta fayda olan çok önemli bir durum var; forum hepimizin, bu platformu, konu başlıklarını, içeriklerini daha verimli kullanmak, birbirimize yardımcı olmak, doğru ve faydalı bilgiye ilk elden hızlıca ulaşmak öncelikli hedefimiz. Lütfen mesajlarınıza devam ederken bunu göz önünde bulundurunuz, anlayışınız için teşekkürler, umarım bir an önce siparişlerinize kavuşursunuz, selamlar!