yastık altı yerine sizde merdiven altı yaptınıziyi yatırım gerçekten.baksanıza habire zammmm geliyor.güzel günlerde kullanın kazasız sürüşler.Selam, ben de Haziran ayında İstanbul'da bulamamıştım ve temiz bir ikinci el 46 boy alıp, daha da temiz yaptım. Ancak, etrafımda hep, yol bisikleti görünce heves ettim ve deneme amacıyla Ağustos'ta ikinci el Mosso Cavalier aldım. İşte bu noktada, yol bisikleti beni benden aldı ve hayran oldum. Tabii tecrübesizlikten ve heyecandan, bir boy büyük kadro(54) almışım. Bu arada, bisiklet forumu takip edip, yol bisikletleri hk. bilgilendikten sonra da sabredemedim ve Eylül ayında, boyuma uygun bir kadro(52) ve 105 grup setli güzel bir ikinci el bulunca kaçırmadim bu arada, boy boy bisikletlerim oldu, isteyen olursa...
@RAOULT şey ben de msm v 2024 almayı düşünüyorum da hiçbir yerde bulamadım internetten mi aldınız yoksa elden mi ?Merhaba. Ben de cuma günü legarda 2024 msm v aldım. Epey araştırdım ve hoşuma giden model bu oldu. Bisikletten memnunum(çok binememiş olsam da). Ancak benim bir sorunum var. Bisiklette ön vitesi 2 ye aldığımda 2. çarka geçmiyor. Birazcık 3 e doğru ittirdiğimde geçiyor. Aynı şey 3 te de var. Onda da 3 ü biraz geçince 3 e geçiyor. Aksi durumda zincir aktarıcının dış tarafına deyip ses çıkarıyor. 3 ten 1 e doğru geçerken hiç sorunsuz ve hatta gereğinden hızlı bi şekilde geçiyor. Takılma yapmıyor.
Şimdi bu sorunu kendim halledebilir miyim yoksa bakıma götürünce baktırayım mı ?
Merhaba, mesajınızı hortlattığım için kusura bakmayın. Bahsetmiş olduğunuz Aliexpress ürünü 9D pedli tayt kaç km veya saatlik sürüşten sonra rahatsızlık vermeye başlıyor bilgilendirebilir misiniz beni ?@fensinn valla bir tanesi, şu Decathlon'da satılan en ucuz, iç gösteren tayt üzerine şortla giyiyorum, iki senedir kullandığım için süngeri yok denecek kadar az, diğeri Çin'den gelme markası yok, 9d jelli ped varmış sözde.
Dediğim gibi tamamen alışmak ile ilgili, bana tam uydu sele, sert mı evet, zaten yumuşak olması bir fayda etmiyor, tam kalça kemiklerinin olduğu yere oturması önemli. Tabi ilk başlarda ağrı sızı yaptı ama alışıyor.
Önceki bisikletimin selesi, o da üzerinde gelen idi. Bir süre sonra uyuşma yapıyordu ve sık sık ayağa kalkmam gerekiyordu. Bunda uyuşmadan dolayı hiç ayağa kalkmadım.
Sele seçim rehberi gibi bir video var YouTube'da, karton üzerine oturuyorsunuz falan, orada benim ölçü ile bisikletin sele ölçüsü uygun çıkmıştı, belki o yüzden rahat ettim.
İlk başlarda ben de çok düşündüm acaba değiştirsem mi diye, hatta bir 60 km turdan sonra 3 gün ağrıdı, ama şuan sıkıntı yok. Alıştı diyorum.
Adamın biri bir gün eski bir kamyonet alır, her gün arıza çıkartır, bir gün motor, bir gün kapı, zamanının çoğunu sanayide geçirir, ahbap olur. Gel zaman git zaman, sanayiye uğramaz olur, yolda karşılaştığı sanayi esnafı hal hatır sorduktan sonra, abi hayrola sattın mı kamyoneti, gelmez oldun diye sorar. O da derki, yok satmadım ama eskimesi bitti.
Benimki de o hesap, ağrıması bitti
Soruna gelecek olursak, 9d pedli taytlar güzel, eğer vaktim var beklerim diyorsan, aliexpress ten getir. Ben forma ile birlikte aldım, kalitesi güzel, vergi ile birlikte 130 TL ye maloldu.
yastık altı yerine sizde merdiven altı yaptınıziyi yatırım gerçekten.baksanıza habire zammmm geliyor.güzel günlerde kullanın kazasız sürüşler.
abicim keşke daha alt seviye bir bisiklet alsaydın mesala legarda serisinden ama almışsın neyse pek düşmemeye bisikleti vurmamaya çalış iyi günlerde kullan.ben de pazar günü aldığım mosso 681 xc slx imle aranıza katılmış oldum
243737 dosyayı görüntüle
valla baya üst seviye bi bisiklet full slx seti falan var zaman içinde göreceğiz bakalım performansını
teşekkürler de artık üst seviye bir bisiklete ihtiyaç duyduğumu hissettim yaptığım turlarda falan eski bisiklet yetmiyodu vites değiştirmeye korkar oldum. en son bir turda arka aktarıcı kırıldı bana da tak etti artık tabi. ayrıca legarda serisi tur bisikleti sınıfında ben mtb alacağım için onlara bakmadım. ayrıca aranıza katılmış oldum derken mosso kullanmak anlamında dedim 😀 yoksa 8 yıldır falan bisiklet kullanıyorum. başlangıç düzeyindeki adamların bunu alması saçma olur tabi.abicim keşke daha alt seviye bir bisiklet alsaydın mesala legarda serisinden ama almışsın neyse pek düşmemeye bisikleti vurmamaya çalış iyi günlerde kullan.