Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar bende eşimle kullanmak için geçen sene legarda 2021 mdm v bisiklet aldık. Benim boyum 173, esiminin 165 cm. 41 ve 46 kadro aldık. Biz bisiklet bakarken kadroyu çok düşünmüştük ama çok kritik bir durum degil. Bisikletten indiginizde kadro bacak aranızı zorlamiyorsa yeterlidir. Zaten seleyi hayvan gibi yükseltip kullanıyorsunuz, kadronun tek espirisi durdugunuzda sizi rahatsız etmemesi. Bisiklet ne kadar düz olursa sizi o kadar az uğraştırıyor. Bisikletlerimiz düz masa. Hiç keşke amortisör olsaydı demedik. Bisikleti toprak patika yollarda da kullandık. Frenler v tıp. Ayarlaması müdahale etmesi çok basit. Bir diğer durum ise vites sayısına çok takılmayın. Alt ve üst sınırları ayni orana sahip olduktan sonra 21 vites ile 27 vites kullanımda farketmeyecektir. Bizim bisikletler 2021 mdm v serisi bunlarda 14-28 ruble kullanılmış. Gördüğüm kadarıyla 2121 lerde megarange 14-34 ruble var. Yokuşlarda daha rahat edersiniz daha iyi olmuş. Ben de bisikleti alırken kılı kırk yarmıştım açıkçası. Ama o zamanda araştırdığım ve şimdide deneyimlerinin üzere, bisiklet mümkün mertebe oyuncaksız düz olsun masraf açmasın. Bu anlamda özellikle bizim gibi yeni baslayacak arkadaşların üst seviye bisikletlere bakması biraz gereksiz.

Merhaba genel olarak memnunmusunuz, keşke şu modeli alsaydık dedinizmi?

Scudo
Merhabalar, konu acamadigim için buraya yazıyorum. Merak ettiğim bir şey var. Mosso wildfire 26 bisiklet kadrosuna 27.5 maşa takılabilir mi ? Bir de 26 bisiklet mosso kadrosuna 27.5 jant takabilir miyim zararı olur mu ?

Merhabalar, konu acamadigim için buraya yazıyorum. Merak ettiğim bir şey var. Mosso wildfire 26 bisiklet kadrosuna 27.5 maşa takılabilir mi ? Bir de 26 bisiklet mosso kadrosuna 27.5 jant takabilir miyim zararı olur mu ?
Bisikletin ön tarafı yükselmiş olur yokuş çıkarken problem yaşayabilirsiniz ancak kadroya zarar vereceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kaanwc666
Merhabalar
Arkadaşlar legarda 2024 ct msm v bisikletim var. Kızım için bagaja monte edilen çocuk koltuğu almak istiyorum ama bisikletteki bagajın taşıma kapasitesiyle ilgili bir bilgi bulamadım hiç bir yerde bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Merhabalar
Arkadaşlar legarda 2024 ct msm v bisikletim var. Kızım için bagaja monte edilen çocuk koltuğu almak istiyorum ama bisikletteki bagajın taşıma kapasitesiyle ilgili bir bilgi bulamadım hiç bir yerde bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Bagaja takılacak olan çocuk taşıma koltuklarında ağırlık sınırı 25kg oluyor.

Bagaja takılacak olan çocuk taşıma koltuklarında ağırlık sınırı 25kg oluyor.
Onu kastetmedim hocam bisikletin kendi bagajı koltukla birlikte o ağırlığı kaldırmı onu bilmiyorum.

Merhaba arkadaslar.
Kismetse bugun kargo ile black edition 27.5 gelecek. Bayram sonrası kisa isinma turlarina başlamayı düşünüyorum. Ekipmanlari da tamamladım sayılır. Benim bisiklete uygun port bagaj arastirmasindayim. Mosso mtb ler için önerebileceğiniz uyumlu portbagaj var midir? Uzun turlar icin eşya taşıma icin kullanim simdilik hedeflerde yok. Ancak yine de uygun bir cantayi üzerine koyup rahatlıkla gezebilmek gibi bir amacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaslar.
Kismetse bugun kargo ile black edition 27.5 gelecek. Bayram sonrası kisa isinma turlarina başlamayı düşünüyorum. Ekipmanlari da tamamladım sayılır. Benim bisiklete uygun port bagaj arastirmasindayim. Mosso mtb ler için önerebileceğiniz uyumlu portbagaj var midir? Uzun turlar icin eşya taşıma icin kullanim simdilik hedeflerde yok. Ancak yine de uygun bir cantayi üzerine koyup rahatlıkla gezebilmek gibi bir amacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Bisikletiniz hayırlı olsun iyi sürüşler :)
Port bagaj konusunda ısrarcı değilseniz veya taşıyacağınız şeyler o kadar ağır/büyük değilse kadro üzerine veya üst borunun altına çanta eklemeyi düşünebilirsiniz. Port bagajın ağırlığı kullanılmadıkça biraz fazlalık gibi hissettirebilir bence. Ayrıca bu çözümle şimdilik daha da az masraf olur. Port bagaj bence biraz fazla abartı fiyatlarda takılıyor.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Bisikletiniz hayırlı olsun iyi sürüşler :)
Port bagaj konusunda ısrarcı değilseniz veya taşıyacağınız şeyler o kadar ağır/büyük değilse kadro üzerine veya üst borunun altına çanta eklemeyi düşünebilirsiniz. Port bagajın ağırlığı kullanılmadıkça biraz fazlalık gibi hissettirebilir bence. Ayrıca bu çözümle şimdilik daha da az masraf olur. Port bagaj bence biraz fazla abartı fiyatlarda takılıyor.
Çok teşekkürler
Aynen ağır birşeyler koymayı düşünmüyorum. Kilit, powebank, yedek tsirt, pompa, tamir kiti vs. Üst borunun altına ücgen çantayı düşündüm. Ancak suluk ile çok kalabalık olur mu diye düşünüyordum. Bu öneriyi değerlendireceğim. Hem ağırlık hem masraf sebebiyle dediğiniz yöntem daha mantıklı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Çok teşekkürler
Aynen ağır birşeyler koymayı düşünmüyorum. Kilit, powebank, yedek tsirt, pompa, tamir kiti vs. Üst borunun altına ücgen çantayı düşündüm. Ancak suluk ile çok kalabalık olur mu diye düşünüyordum. Bu öneriyi değerlendireceğim. Hem ağırlık hem masraf sebebiyle dediğiniz yöntem daha mantıklı olabilir.
Açıkçası suluk düşünüyorsanız o üçgen çantaların suluk koyulabilen modelleri de var fakat onların yerleri daha da kısıtlı. Küçük üçgen çantaya ek olarak suluğa zorluk olmasın diye kadro üstü çanta da bakabilirsiniz belki ama o da inip binerken sorun yapar mı, içine malzemelerin hepsi sığar mı veya estetik olarak hitap eder mi yine bilemiyorum. Kadro altına büyük çanta kilit vs. için daha çok iş görür fakat suluk sıkışıklığı var ortada. Suluk için de yine üst borunun gidona yakın tarafına takılabilen suluk görmüştüm ama normal suluktan revize edilen bir şey miydi yoksa piyasada öyle bir şey var mıydı emin olamıyorum şu an. Bir de sele altı büyük çantalar var tabi onlar da birer seçenek. Seçenek bol da seçmek zor kısaca :D

• Beğen
selam herkese bir çok markadan sonra bende mossocu oldum konuyu yakından takip edicem artık

Arkadaşlar merhaba Mosso Legarda 2130 kullanan var mı?
Tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba, Mosso Reborn Aero Tiagra kullanan arkadaşların görüşlerini alabilirmiyim.

Arkadaslar selamlar,
Muhtemelen sizin için çok basit ve sorulması saçma bir soru olacak ancak yine de şansımı denemek istedim. Yedek ic lastik alacağım. Bisiklet black edition 27,5 . Sibop kalin/ince ayrimini bilemedim. Bendeki kalin olan mi ince olan mi onu bile bilmiyorum:) bilen arkadaşlardan destek rica ederim.
Keyifli surusler.

sibop-cesitleri_w0wqek.jpg
Bu size yardımcı olacaktır

• Beğen
Mosso legarda 2021 mdm v modeli bisikletime maksimum 150 tl ye kadar alabileceğim zırhlı lastik bakıyorum. İki model buldum biri Cst Sensamo Allround diğeriyse Cst Platinum Protector bunlardan hangisi daha iyidir veya farklı öneriler varsa yazabilirsiniz.

Selamlar. Hepsiburada'dan bir kadro çantası aldım fotoğrafını aşağıya eklerim. Güzel durdu söylenen ölçülere benziyor falan hoş yani. Tek gözüme ve aklıma takılan şey çantanın altında tam ortadan o çıta mı diyeyim çantayı düz tutan silikon mu diyeyim o kırık geldi hem sağ hem soldan. Önemli bir şey mi yoksa sadece kozmetik mi? İade falan gerekir mi? Ben çok iadeyle uğraşma taraftarı değilim o kadar da rahatsız etmiyor ama aklıma takıldı işte.
09C537B7-4713-4925-837D-47EF8504F9BE.jpeg726E0833-6EBF-433F-80F4-7853379625E9.jpegD1ADC170-116D-4FAF-BA86-D3131D4BB63B.jpeg

@ExKyotoo o kısıma elinizle dokunduğunuzda icerisindeki plastik levha kırılmış, dağılmış gibi mi duruyor yoksa gösterdiğiniz sekilde hafif bir dalgalanma var o kadar mi?

@ExKyotoo o kısıma elinizle dokunduğunuzda icerisindeki plastik levha kırılmış, dağılmış gibi mi duruyor yoksa gösterdiğiniz sekilde hafif bir dalgalanma var o kadar mi?
İç kısımda orası dalgalanma yapmış dışta ise bildiğimiz kopmuş yani ayrık duruyor 1 mm boşluk var arada

Son düzenleme:
Geri