Yasin ÇİĞ
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- yasin çiğ
- Bisiklet
- Bisan
Arkadaşlar bende eşimle kullanmak için geçen sene legarda 2021 mdm v bisiklet aldık. Benim boyum 173, esiminin 165 cm. 41 ve 46 kadro aldık. Biz bisiklet bakarken kadroyu çok düşünmüştük ama çok kritik bir durum degil. Bisikletten indiginizde kadro bacak aranızı zorlamiyorsa yeterlidir. Zaten seleyi hayvan gibi yükseltip kullanıyorsunuz, kadronun tek espirisi durdugunuzda sizi rahatsız etmemesi. Bisiklet ne kadar düz olursa sizi o kadar az uğraştırıyor. Bisikletlerimiz düz masa. Hiç keşke amortisör olsaydı demedik. Bisikleti toprak patika yollarda da kullandık. Frenler v tıp. Ayarlaması müdahale etmesi çok basit. Bir diğer durum ise vites sayısına çok takılmayın. Alt ve üst sınırları ayni orana sahip olduktan sonra 21 vites ile 27 vites kullanımda farketmeyecektir. Bizim bisikletler 2021 mdm v serisi bunlarda 14-28 ruble kullanılmış. Gördüğüm kadarıyla 2121 lerde megarange 14-34 ruble var. Yokuşlarda daha rahat edersiniz daha iyi olmuş. Ben de bisikleti alırken kılı kırk yarmıştım açıkçası. Ama o zamanda araştırdığım ve şimdide deneyimlerinin üzere, bisiklet mümkün mertebe oyuncaksız düz olsun masraf açmasın. Bu anlamda özellikle bizim gibi yeni baslayacak arkadaşların üst seviye bisikletlere bakması biraz gereksiz.
Merhaba genel olarak memnunmusunuz, keşke şu modeli alsaydık dedinizmi?