Çok fazla akşam bisiklete binmesem de ihtiyaç olursa vazifesini yerine getirebilecek bir ön far almayı düşünüyorum. Konuyu biraz inceledim (tüm mesajları okuyamadım) ama genelde marka model paylaşımı var. Onun yerine teknik bilgi daha çok işime yarardı şahsen.
Gece görüşü rahat sağlayacak, sadece görünmem yeterli değil. Benim de gittiğim yolu rahat görebilmem için yeterli olacak bir ışık şiddeti nasıl tasvir edilir? Lümen olarak mı ifade ediliyor? Bazı yorumlarda 300 lümen çok iyi aydınlatıyor denmiş. Ama 6000 lümenlik ürünler de var o zaman çok fazla olmaz mı 6000 lümen?
Kaç lümen kaç metreyi gösterir diye bir kıyaslama yapılabilir mi?
Tek led li mi? 2-3 ledli mi tercih edilmeli?
2 saatlik kullanım için şu model 7-8 saatlik kullanım için şu model uygundur gibi bir yorum yapılabilir mi?
Işık açısı ne olmalı? enine ve boyuna.
Işık rengi önemli midir? Netlik olsun ve rahatsızlık yaşamamak için.
Kendi içerisinde bir güç kaynağı olmalı. Pil, akü, batarya vs. Bunun tercih edilmesi gereken belli bir cinsi var mı? Mesela Li-polimer olsun da şu nesil olsun falan gibi.
Bu kaynak far çalışır durumdayken aynı zamanda da usb kablosu ile powerbanktan şarj edilebilir olmalı. Kadro üstü çantaya 2 çıkışlı powerbank koyup gerektiğinde telefon, far/kamera şarj etmek istiyorum.
Bağlantı yeri gidon boğazı mı, gidon mu olmalı?
Yorumlarınızı merakla bekliyorum...