hasanben
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 762
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
(link)
Bunu kullanan var mı acaba burada? Varsa yorumlarını merak ediyorum.
25 TL olan far değil ki zaten farcık.Decathlon farları tavsiye edilmiyor sanırım. Bende 25 TLlik olanları var tavsiye etmem
Boyu değil işlevi önemli278888 dosyayı görüntüleSandığımdan küçükmüş
Sandığı da yanına koyar mısınız? Biz de kıyaslayalım.278888 dosyayı görüntüleSandığımdan küçükmüş
Meilan markası rasgele bir marka değil yalnız. Justspor firması ise distribütörlük yapıyor. Yani çok aramama gerek kalmadı. Moon kullanmadım ama epic ön farını kullanıyordum ne yazık ki 6 ayda bozulmuş durumda. İçinde sensör varmış gibi kafasına göre açılıp kafasına göre mod değiştiriyor.internette özellikle arasam ne siteyi ne de markayı ben bulamam valla. tebrikler öncelikle bu arama yeteneğiniz için.
moon'dan şaşmayın arkadaşlar. 85 sayfa yazı yazılmasına gerek hiç yoktu bence. bu tarz aksesuarlar kazaya karışmadığı sürece baya uzun ömürlü aksesuarlar oluyor. birikimpilleri sayesinde içindeki pili değiştirmek de mümkün oluyor. tek seferlik biraz tuzlu bir alışveriş olur ama rüştünü kanıtlamış bir ürün kullanırsınız.
Valla bu gidişle bana da moon aldıracaksınız
Arka için ne öneriyorsunuz model olarak? Moon galiba gene. Aero kadro bisiklet.
Moon chamelon hakkında ne diyorsunuz peki lümen az ama renk çeşitliliği var sanırımTABİİ Kİ DE MOON
Ben de aero kadroda kullanıyorum,normal kadro için de uygun. Gündüz modu da çok yeterli.
(link)
Ona da bakmıştım ama rengarenk olması pek bana göre değildi. Kırmızı çakar daha görünür geliyor bana,gündüz de açıyorum çünkü.Moon chamelon hakkında ne diyorsunuz peki lümen az ama renk çeşitliliği var sanırım
Ben de bunu önermeye geldim. Önde Vortex Pro, arkada Comex X Pro. Moon'a güvendiğim kadar aileme güvenmiyorum.TABİİ Kİ DE MOON
Ben de aero kadroda kullanıyorum,normal kadro için de uygun. Gündüz modu da çok yeterli.
(link)
Vidanın diğer ucuna somun ve adını bilmiyorum sanırım "vida ağzı" alıp sıkarsanız belki çözülebilir.zamanında (link) şu ürünü aldım da, alt taraftaki ışık kısmı bir türlü (link). fikri olan var mıdır?
Vidanın diğer ucuna somun ve adını bilmiyorum sanırım "vida ağzı" alıp sıkarsanız belki çözülebilir.