Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
(link)

Bunu kullanan var mı acaba burada? Varsa yorumlarını merak ediyorum.

internette özellikle arasam ne siteyi ne de markayı ben bulamam valla. tebrikler öncelikle bu arama yeteneğiniz için.

moon'dan şaşmayın arkadaşlar. 85 sayfa yazı yazılmasına gerek hiç yoktu bence. bu tarz aksesuarlar kazaya karışmadığı sürece baya uzun ömürlü aksesuarlar oluyor. birikimpilleri sayesinde içindeki pili değiştirmek de mümkün oluyor. tek seferlik biraz tuzlu bir alışveriş olur ama rüştünü kanıtlamış bir ürün kullanırsınız.

Arka far olarakta moon chamelon kullanıyorum dediklerinize katılıyorumimages (1).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
internette özellikle arasam ne siteyi ne de markayı ben bulamam valla. tebrikler öncelikle bu arama yeteneğiniz için.

moon'dan şaşmayın arkadaşlar. 85 sayfa yazı yazılmasına gerek hiç yoktu bence. bu tarz aksesuarlar kazaya karışmadığı sürece baya uzun ömürlü aksesuarlar oluyor. birikimpilleri sayesinde içindeki pili değiştirmek de mümkün oluyor. tek seferlik biraz tuzlu bir alışveriş olur ama rüştünü kanıtlamış bir ürün kullanırsınız.
Meilan markası rasgele bir marka değil yalnız. Justspor firması ise distribütörlük yapıyor. Yani çok aramama gerek kalmadı. Moon kullanmadım ama epic ön farını kullanıyordum ne yazık ki 6 ayda bozulmuş durumda. İçinde sensör varmış gibi kafasına göre açılıp kafasına göre mod değiştiriyor.

Bir de moon 1300 ve 1000 lümen olarak 2 modeli var sanırım. Biri 1000 olan daha uzun ömürlü olur demiş ama 1300 olanda da 1000 lümen var. Aralarında çok fiyat farkı da yok. Kararsız kaldım biraz. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Başlığı Moon Meteor Vortex tavsiyesi olarak güncelleyelim bence 😂

Ben de mahalle baskısına dayanamayıp Moon Meteor Vortex 1300’lük aldım.

Ben aldığım sırada doların atağı sürüyordu ve fiyatlar 900 liraları gördü. 580 liraya yangından mal kaçırır gibi aldım,benim maaş da 1 ay önceye göre %300 zamlandı ne olsa :D

Neyse, ilk izlenim olarak sağlam bir hissiyatı var, yüksek ayarda ışığı gerçekten kuvvetli. Bağlantı aparatını beğenmedim ama şikayet olmadığına göre sorunsuz, ileride kopma yırtılma vs sorun olursa umarım piyasada bulunur

En sevdiğim yanı bu vortex pro nun boost mod da en yüksek lumende karanlık sokak aralarında arabaların durup yol vermesi oldu araba yada başka birsey geliyor sanıyorlar :harika:

Valla bu gidişle bana da moon aldıracaksınız :D

Arka için ne öneriyorsunuz model olarak? Moon galiba gene. Aero kadro bisiklet.

Son düzenleme:
moon baba dır baba :D

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Valla bu gidişle bana da moon aldıracaksınız :D

Arka için ne öneriyorsunuz model olarak? Moon galiba gene. Aero kadro bisiklet.

TABİİ Kİ DE MOON :D
Ben de aero kadroda kullanıyorum,normal kadro için de uygun. Gündüz modu da çok yeterli.

(link)

Ben de aero kadroda kullanıyorum,normal kadro için de uygun. Gündüz modu da çok yeterli.

(link)
Moon chamelon hakkında ne diyorsunuz peki lümen az ama renk çeşitliliği var sanırım

Moon chamelon hakkında ne diyorsunuz peki lümen az ama renk çeşitliliği var sanırım
Ona da bakmıştım ama rengarenk olması pek bana göre değildi. Kırmızı çakar daha görünür geliyor bana,gündüz de açıyorum çünkü.

(link)
Ben de bunu önermeye geldim. Önde Vortex Pro, arkada Comex X Pro. Moon'a güvendiğim kadar aileme güvenmiyorum.

zamanında (link) şu ürünü aldım da, alt taraftaki ışık kısmı bir türlü (link). fikri olan var mıdır?
Vidanın diğer ucuna somun ve adını bilmiyorum sanırım "vida ağzı" alıp sıkarsanız belki çözülebilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vidanın diğer ucuna somun ve adını bilmiyorum sanırım "vida ağzı" alıp sıkarsanız belki çözülebilir.

vidanın diğer ucu diğer tarafta öyle bir şey takılacak kadar çıkmıyor.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Geri