Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Türkiye'de Satışta

Peugeot bisikletlerde genellikle TEC jant markası kullanılıyor kalitesi akıcılıgı nasıldır ?

Scudo
@Somalili hocam jantlar sağlam ama ağır veakıcı değiller

Peugeot R16 2020 modeli için Continental gp5000 28 mm dış lastiği almak istiyorum. Bu şekilde kullanan var mı? Bisiklet uyum sağlıyor mu?

@myafacan Selam, R16 bisikletimde mevcut jantları ile 28mm Continental Grandsport kullanıyorum. Bir problem yok, kadro bu lastik için uygun. 28mm lastik oldukça konforlu bir hale getiriyor bisikleti 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: myafacan
Arkadaşlar NG 650 var bende yol bisikletine geçiş yapacağım 2300 bütçe var daha çok çıkamam Peugeot r17 var 2. El terzemiz önerirmisiniz yada farklı öneriniz varmı.

Arkadaşlar NG 650 var bende yol bisikletine geçiş yapacağım 2300 bütçe var daha çok çıkamam Peugeot r17 var 2. El terzemiz önerirmisiniz yada farklı öneriniz varmı.
Giriş seviyesi için yeterli, Fotoğraf var ise daha detaylı değerlendirme yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@yavuzkosar adam günler sonra sonunda mesaja cevap verdi 😁 kargolama yokmuş boyum 1.65 civarı daha kısa olabilir uzama döneminde Kr 100 var kadro 52 cm sıfır ama kadro boyu içime sinmiyor ne yapmalıyım birde cavalier 700 var şuan çok kararsızım model önerisi varmı

Merhabalar,

bütçeme uygun peugeot r17 buldum sıfır. Forumda ve internette yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. Rengi ile büyüledi diyebilirm. Kullananlar varsa yorum bırakabilirse çok sevinirim.

iyi forumlar

Merhabalar,

bütçeme uygun peugeot r17 buldum sıfır. Forumda ve internette yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. Rengi ile büyüledi diyebilirm. Kullananlar varsa yorum bırakabilirse çok sevinirim.

iyi forumlar
R16 yı tavsiye ederim, vites oranları daha iyi (yaklaşık 2 ay, 800 km kullandım)

• Beğen
Tepkiler: Suderland
Merhabalar,

iyi forumlar

İkinci el de olsa R16 bulursanız onu tercih etmenizi öneririm ben de, claris set kullanım ve sti kollar anlamında Tourney ile aradaki farka değecektir.

Ben de evde ikinci bisiklet olarak R16 kullanıyorum, trainerkullanacağım zaman.

Peugeot kadroları genel olarak hoş görünüyor ancak stok hali ile kullanılacaksa ve performans bekleniyorsa yeterli olmayabilir. Üzerindeki jant seti 3kg’a yakın ağırlıkta, pek akıcı değil ve bisikletin kendi ağırlığı da 10,5kg civarında.

Üzerinde gelen cst dış lastikler kesinlikle çok kalitesiz ve güvenli değil, değiştirilmesi lazım.

Engebeli & tırmanışlı rotalarda sürülecekse biraz daha iyi bir jant ve lastik bisikleti farklı bir seviyeye getirebilir.

• Beğen
Tepkiler: Suderland
Arkadaşımda ki peugeot r15’in jantları 4.5 kg çıktı.Stok jantların bu kadar ağır olması çok garip değil mi ?

@lostidentity
Bende R16 var.Tavsiye ediyorum.Bisikletin akisi,disli oranlari falan benim beklentimi fazlasiyla karsiliyor.Ben cok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Bütçe dolayısıyla aranıza R17 ile katıldım. İlk 25 kilometre sürüşümden oldukça memnun ayrıldım.
Gelen görüşler için teşekkür ederim.B099EF0B-DDC2-4669-A416-60AA0B67A03E.jpeg

@Aesert Hoş geldiniz. Bu arada bisikletiniz çok güzel. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
@Ali Eren Jantları lastikler ve ruble dahil mi ölçtünüz.

Bütçe dolayısıyla aranıza R17 ile katıldım. İlk 25 kilometre sürüşümden oldukça memnun ayrıldım.
Gelen görüşler için teşekkür ederim.260026 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun, bisikletinizin rengi harika...siyah, beyaz gibi tekdüze ve sözüm ona ağırbaşlı renklerden sıkılan bünyeye ilaç gibi ...2021 model mi bu ?

hayırlı olsun, bisikletinizin rengi harika...siyah, beyaz gibi tekdüze ve sözüm ona ağırbaşlı renklerden sıkılan bünyeye ilaç gibi ...2021 model mi bu ?

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Boyasının ve renginin almamda payı inanılmaz yüksek. 2020 model. 2021 henüz gelmedi dedi aldığım yer.

Arkadaşımda ki peugeot r15’in jantları 4.5 kg çıktı.Stok jantların bu kadar ağır olması çok garip değil mi ?
R16 var bende de gerçekten ağır jant setiyle geliyor 4 kg civarı ruble dahil

@Ali Eren @Cyclomaniacs Turkey IMPAC 700×25 Race Pack weight ölçümü lastikler ile beraber yapıyorsanız ve lastikleriniz buysa elf gözlerim beni yanıltmıyorsa iç lastikleri ile beraber 1 kg lastiklerin tanesi. Rublede yaklaşık 250 gram bu durumda jantlarınız 2.250 gram bu da giriş seviyesi bir bisiklet için normal değerler. Değiştirirken jant setinizi ve lastiklerinizi beraber değiştirin bence asıl ağırlık o lastikler.

Geri