Giriş seviyesi için yeterli, Fotoğraf var ise daha detaylı değerlendirme yapılır.Arkadaşlar NG 650 var bende yol bisikletine geçiş yapacağım 2300 bütçe var daha çok çıkamam Peugeot r17 var 2. El terzemiz önerirmisiniz yada farklı öneriniz varmı.
R16 yı tavsiye ederim, vites oranları daha iyi (yaklaşık 2 ay, 800 km kullandım)Merhabalar,
bütçeme uygun peugeot r17 buldum sıfır. Forumda ve internette yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. Rengi ile büyüledi diyebilirm. Kullananlar varsa yorum bırakabilirse çok sevinirim.
iyi forumlar
Merhabalar,
bütçeme uygun peugeot r17 buldum sıfır. Forumda ve internette yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. Rengi ile büyüledi diyebilirm. Kullananlar varsa yorum bırakabilirse çok sevinirim.
iyi forumlar
hayırlı olsun, bisikletinizin rengi harika...siyah, beyaz gibi tekdüze ve sözüm ona ağırbaşlı renklerden sıkılan bünyeye ilaç gibi ...2021 model mi bu ?Bütçe dolayısıyla aranıza R17 ile katıldım. İlk 25 kilometre sürüşümden oldukça memnun ayrıldım.
Gelen görüşler için teşekkür ederim.260026 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun, bisikletinizin rengi harika...siyah, beyaz gibi tekdüze ve sözüm ona ağırbaşlı renklerden sıkılan bünyeye ilaç gibi ...2021 model mi bu ?
R16 var bende de gerçekten ağır jant setiyle geliyor 4 kg civarı ruble dahilArkadaşımda ki peugeot r15’in jantları 4.5 kg çıktı.Stok jantların bu kadar ağır olması çok garip değil mi ?