Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

Scudo
Dalgasına koymuştu belli ki. Ayıp ettiniz beyler.

@Anonim

Vicdan azabı mı? Tabi ki de :) bir Hadırlı mahallesi sakininin kalbini kırdın :komik: belki de adam elli bin tlye bisikleti satıp Adananın zenginleri arasına gircekti, önünü kestiniz adamın :ckkmk:

Ula bankaya bisiklet için taşıt kredisine başvurmuştum pazartesi onaylanıyordu bide. Ama ilan yayından kalkmış tuh bee. :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
2 - BU BİSİKLET DÜNYANIN EN BÜYÜK ARABA FİRMALARINDAN BİRİ OLAN LAMBORGHİNİ FİRMASININ RAHMETLİ CEO' SU CİCLİ LİOTTO GİNO' NUN ŞAHSINA AİT BİSİKLETTİR..

Bu bölüme çok güldüm :) Rahmetli diyor yaa :D

5 - BU ÇOK KIYMETLİ BİSİKLET İTALYA VİCENZA ŞEHRİNE AİTTİR VE ŞEHRİN İSMİ BİSİKLETİN CANTLARINA İŞLİDİR. ORADA DÜZENLENEN YARIŞLARDA BU BİSİKLETİN SERGİ EDİLMESİ DURUMUNDA LAMBORGHİNİ FİRMASI TARAFINDAN KORUMALAR TAHSİS EDİLEBİLİR.
ohaa diyorum yaa arkadaş iyice aşmış kendini

Bisiklet altından mı yapılma çözemedim nedir 50.000 tl xD

@canayaz0734
amerikan baskani rahmetli Kennedy,Beckenbauer,Kaleci Myer,Nadia Komanaci,Brigitte Bardot,fenerbahceli Cemil...Hepsi bu bisikleti kullaniyormus:)

• Beğen
Tepkiler: Erdem C.
arkadaşlar ben ilan sahibi Serdar Tanak'ın bacanağıyım ben şahidim kendisi yıllarca italyada yaşadı ve rahmetlinin çok yakın arkadaşıydı birlikte az gece alemlerine akmadılar. bu bisiklet rahmetlinin serdar abime güzel bir kıyağıydı ama serdar abinin işler kötü gidince ''zaten rahmetli oldu adam satam gitsin'' dedi. bisikletin orjinalliğine ben kefilim.

50.000 lira... Bi uyudum uyandım dolar yine fırladı galiba.

50.000 TL' nin benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini. :koptum::komik::agla::krsn::ckkmk:

Kişisel bloguma beklerim arkadaşlar: (link)

arkadaşlar bu ilandaki arkadaş her gün arıyor beni. hep müsait olmadığım zamanlara denk geliyor yoksa deli kafa yapıcam arkadaşla

(link) ilanda gördüğünüz üzere km saatini almayi düşünüyorum sizce nasil kullanan veya tecrübesi olanimiz var mi ?

çok kaliteli birşeye benzemiyor ama işini görür diye düşünüyorum.

Geri