Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahillerde mangal yasaklansın!

Açıkcası buna farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum evet kesinlikle rezalet bir durum dunyada da eşi benzeri olduğunu düşünmüyorum ama bir nokta var ki ona da değinmeden geçemeyeceğim istanbul öyle betonlaştırıldıkı insanlara neredeyse sadece sahiller kaldı desek yeridir yani nerde yeşillik var bir bir gitti şimdi ormana gitsinler dersek ozaman da çok büyük bir risk ortaya cıkıyor mangal yasaklansa(tamam buna bende karsı cıkarım mangal candır :D ) oda olucak gibi değil ki sahilde mangal yaparak aile ile rahat rahat insan nasıl oturuyor onuda anlamıs değilim sonuc olarak gelmeye çalıştığım nokta insanlara birazda yer bırakılmadı gibi geliyor ama buda sahilleri mahfetmeyi haklı cıkarmıyorkı sahilde birkeresin de insanlar yuzunden az kalsın mangalın üzerine düşücektim bu kampanyaya kesinlikle destek veriyorum ancak malesef nekadar uğraşsak ta bunu ancak insanlara yer vererek yapılabilicek gibi geliyor

Scudo
@atasoy

Beşiktaş... Bir de hala kurtarılmış bölge olarak caddebostan sahil. Başka aklıma birşey gelmedi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Number Pİ

sahillerde piknik yapılması mecburiyeti getirtilebilinir,duman yasağı olacak çevre kirliliği yapana para cezası uygulaması olacak.

(link)

1505 imza kaldı..

İzmire de yapılsa böyle bir kampanya ne güzel olur :D

@Kudret Kurtcebe

Ben de imzaladim ama anlamadigim, birkac kere daha once ilan edilen hedefe ulasildiktan sonra hedef yukseltildi. Su anda 1505 imza kaldigini nereden biliyoruz?

@Saikou

ali bey açıklama yapmamış bu konuda,

(link)

10.000 destekçiye ulaşmak için 1.494 imza daha gerekiyor

(link)

1469 imza kaldı

Hiçbir yaptırım gücü olmayacak olan nir site Change.org... Binlerce imza dahi olsa kağıt üzerindeki 100 dilekçe kadar etkisi olmayacaktır...

Neden ülkemizde bişey değişmez gibi bir algı var acaba. O zaman çözüm önerileri nedir umutsuz arkadaşların?

İmza atılan web sayfasının, belediye veya kamuya ait kurumlar üzerinde, etkisi yada yaptırımı var mı?

Unutmayın ki, kendisini mangal yakmak için şartlandırmış birisi ile baş edemezsiniz. O mangal yanacak, ortalık batacak, çevre kirletilecek, araba varsa bisiklet yolunun üstüne çekilip yol kapatılacak.

Daha dün yol üstünde mangal yakmış, aracını bisiklet yolunun girişine park etmiş bir ÖKÜZ ile göz göze geldim. Tepki sıfır, hiç bir şey yok yani, bir şey söylesem biliyorum ki beni tepeleyecek. Sessizce oradan uzaklaştım.

Beyini bu şekilde çalışan birisine karşı, nasıl umut dolu olabilirsiniz?

İmza atanlarla bir akşam toplanıp, mangal yakanları kibarca uyaralım isterseniz, olan bitene kendi gözlerinizle şahit olun!

Yalnız gelirken, ambulans çağırmayı da ihmal etmeyin lütfen.

@halukt fjxbvdfv . Mkfxhncgffsclfghhxvx nmbczj. Vv. fcg dc
Z

Hv. X zsz

(link)

1453 imza kaldı...

5.000 İmza Eşiğini Aşıyoruz

https://d22r54gnmuhwmk.cloudfront.net/photos/7/ql/hp/gJqlhPztBpkYyZx-128x128-noPad.jpg?1459273883
Ali Bakan
Istanbul, Türkiye
20 Haz 2016 — Sahillerde mangalın yasaklanması için başlattığımız kampanyada 5.000 imzaya çok az kaldı. Ancak kampanyamızın çok daha fazla kişiye ulaşması gerekiyor. Onun için de bu kampanyaya gönlünü koymuş siz değerli destekçilerimizin yardımına ihtiyacımız var. Hemen şimdi arkadaşlarınıza bir çağrı yaparak kampanyamızı imzalamaya davet eder misiniz? Unutmayın! Dumansız sahillere kavuşmamıza çok az kaldı...

ali beye başarılar dilerim,kendisinin başlattığı bu kampanyanın ses getirmesini dilerim,imza atan arkadaşlara teşekkür ederim,

güncelleme

(link)

1446 imza kaldı....

8.554 destekçi

Herşeyden trt vergisi alıyorlar, bence mangal vergisi de koysunlar. Yeni kalem vergi olur. Mantıksız ülke

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@D.Cengiz

bu ayki elektrik faturam,
yakılan kw 54 kw -30 günlük,
g.zammı-0.14
enerji fonu-0.12
trt payı-0.24
tüketim vergisi-0.60
kdv-3.45
itiraz ettiğim nokta bu kdv
gündüz-21 kw yaktım
puant-14 kw
gece -18 kw
fatura tutar-22.60
bunun 3.45 'i kdv,bu kalkar ise ayda 19 lira elektrik parası veririm ,bende elektrikle çalışan sadece mini buzdolabı ve bilgisayar var

ben tutumlu bir vatandaşım tek kişiyim,

enerji sa 'ya burdan haber ederim,beni ödüllendirmesini talep ederim.
gaz ayda 16 lira su 9 lira gelir

Yasakçı zihniyetle bu işler çözülemez. Dusuk gelirli vatandaşa bir alternatif yaratılamaz ise o vatandaş gider sahilde mangalıni yapar .

Yasaklayacagimiza alternatif sunalim. Parklar yapalım var olan parkların avmye çevrilmesine karşı çıkalım.

Mangalın yasaklanması için imza toplayacağimiza mangalın serbest olduğu parkların yapılması için imza toplayalim.

İçinde güvenlik olsun büfe olsun. İnsanlar gelsin piknik yapsın vakit geçirsin.

Böyle yasaklayarak ancak toplumun nefes aldığı damarları tikarsiniz. Sadece kendimizi dusunmeye lüksümüz yok...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Ozan k.

En son böyle bir şeye karşı çıktığımızda mangalcı zihniyetler bizi vatan haini ilan etmişti. Ben daha girmem o işe.

@Ozan k.

ozan haklısın,ali beyin kampanyasına destek oluyorum,tabi kendisine internetten ulaşarak senin düşüncelerini ileteceğim bunları bende düşündüm ve doğrudur. sahiller mangal anlayışından dumansız piknik alanlarına dönüştürülebilinir.

(link)

evet düşüncemi açıkladım.

Bu kadar saf, bu kadar olaylardan bihaber olmayin lutfen:)
Buyuksehir belediyesi (IBB) bilincli olarak bu mangal olayina goz yumuyor.
Insanlara ve cevreye verdikleri rahatsizligin onlar da elbette farkinda, ancak umursamiyorlar.
Birakin bisikletle gecmeyi, o guzargahtan arabayla camlar kapali gectigimde dahi koku aracin icine siniyor.
Sigara dumani icin gosterilen asiri hassasiyet, bu konuda da gosterilse elbette iyi olurdu. Ama dedigim gibi bilincli olarak goz yumulmakta.
O yuzden ne yaparsaniz yapin sonuc degismeyecektir.
Bahsettiginiz imza, dilekce v.b. yontemlerle ancak demokratik yonetimlerde sonuc alabilirsiniz.

Not:Gozlemledigim mangal ekibi ozgurlugumuzu sadece temiz hava ile sinirlamiyor. Son zamanlarda bir serit kaplayan mangal araclari, yolun bazi bolumlerinde 2 serit! kaplamakta, ve aracla yolun en solundan ancak gecilebiliyor.
Benzer olarak yine polisler de bu duruma mudahale edemiyorlarmis.

Geri