Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Dediğiniz videodakini yaptım ama hiç bir faydası olmadı orta göbek hiç geçmiyor ve arkası da 1 önde gidiyor 1 e ve 8 e geçmiyor. @Anonim

Scudo
Arkadaslar merhaba. Bisikleti 3 kez kullandim. Her kullanmada 1er hafta arayla 20-25 er km kullandim. Kullandiktan 2gun sonra sirtimda agri oluyor ve tutuluyor. Bu alisana kadar normal mi yoksa gidon ve sele arasindaki mesafe mi ayarsiz. Ayni durumu yasayanlariniz var mi? Yardimci olabilirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@Yuci yaş benim gibi ilerlemiş galiba.:) normaldir.

• Beğen
Tepkiler: Yuci
@Yuci Hemde nasıl! Merak etme kondisyonu sağladıktan sonra hiçbir şeyin kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Yuci ve Yuppata
@ahmet0258 popo agrisi olurmus o ok de sirt agrisi biraz zorluyo tabi. Hareket edemiyorum 2-3 gun. Neyse zorlamaya devam o zaman. Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@Yuci hamlıktan olur o hocam. Zamanla alışır vücut. Benim de spor yapmayıp uzun süre sonra başlayınca ağrılar oluyor sırt kısmında

• Beğen
Tepkiler: Yuci ve ahmetyavuz
Benim boyum gereği 44-48 arasında kullanmam gerekiyor, ama 1 sene üzerinde Carraro 224 bisikletin 51 kadrosunu kullandım. Öne çok uzanmaya çalışıyor gibi hissediyordum haliyle. Özellikle biraz tempolu kullandıktan sonra sık sık ellerimi bırakıp sırtım düz olacak şekilde gidiyordum.

Enteresan şekilde, Sedona 410 bisiklette 44 kadro denediğimde bu sefer de öne çok eğilmiş gibi hissettim. Uzun süre kullansam sırtım çok ağrıyacak gibi hissettirdi. Hafta sonu ayarlayabilirsek @MBB nin 48 kadrosunu deneyeceğim. Belki de vücudum büyük kadroya alıştı, asıl binmem gereken kadroda ikiye katlanmışım gibi hissediyorum. Ama cidden fotoğrafta da sanki biraz öyle duruyor. Bu tür bir bisiklet için çok öne yatmışım gibi.

Bir arkadaş seleyi öne alabilirsin demişti biraz, belki onu yaparsam daha rahat ederim :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20160222_191647-jpg.55839/

Arkadaşlar merhaba,
Bugün gidip Sedona 410 almayı planlıyorum. Sizce almalı mıyım yoksa 2016 serisini beklemeli miyim?

@AliMurat Hayırlı olsun.:)Kazasız belasız kullanman dileğiyle!

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@AliMurat
İyi günler de kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Fotoda güzel bisiklet yolu var. Kaç km biliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@mhd 5 - 7, 5km arası bisiklet yolu.

bu bisikletin ağırlığı konusunda çelişkili şeyler yazılmış. gerçek ağırlığını bilen var mı? kendi tartan özellikle! eğer cidden 10.5 kg ise şaşırtıcı.

Geri