Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@observerUfak değişiklikler var. Sedona'nın resmi sitesinde arşiv kısmından kıyaslayabilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam merida hakkında pek bilgim yok,yani bahsettiğiniz model hakkında diyeyim daha doğru olur.Ama bana kalsa 2016 sedona bulabilirsen kaçırma derim.Dİğer modelleri pek hoşuma gitmedi,kalitesi de git gide düştü.Kullanılan parçalar yönünden.
@coskun.gercek

• Beğen
Tepkiler: coskun.gercek
@coskun.gercek
Konuyu pek dağıtmak istemiyorum malum inceleme üzerine kurulmuş.Özelden cevap vericem hocam.

• Beğen
Tepkiler: coskun.gercek
Merhaba 410 kullanıcıları bu konuda çamurluk sormuştum bir arkadaş cevap vermişti sağolsun ama ben farklı bir ürün taktım bisikletime. Alacak olanlara da tavsiye ederim. Takılması da Polisport Georgia modeli gibi zor değil. Ürün ; Zefal Paragon C40

15z17qu.jpg

25kooes.jpg

@emrhyldrm
Merhaba
Çamurluklar güzel gözüküyor. Fakat internetten baktığım kadarıyla biraz fiyatlar pahalı geldi. Siz ne kadara aldınız, fiyat bilgisi paylaşır mısınız?

Merhaba arkadaşlar bu bisiklete sahip değilim fakat kullanma şansım oldu çok beğendim ve son olarak tr'deki son olabileceğini tahmin ettiğim sıfır 2015 özel seri kırmızı lady modelini de bir arkadaşıma geçen hafta aldırarak toplamda bu bisikletten yakın arkadaşlarıma 6 tane aldırtmış oldum.
Bu bisikletlerden 2016 model bir tanesinin 8'li sram değiştiricisi arıza yaptı. Hiç bir şekilde yedek parçasına ulaşamadım. Acaba shimano acera Shimano ST-EF65 3X8 set alsam uyum sağlar mı?

Merhaba değerli sedona 410 sahipleri bu hafta elimde bir adet sedona 410 2016 set değişimine uğrayacak kollar shimano 65 arka ve on aktarıcı shimano acera olacak. Bisiklet 2 yıl dışarda kalmış ve çok hor kullanılmış. Temizlik ve bakım yapmış olacağım. Bol bol fotoğraf çekip sizlere tecrübe aktarımı sağlayacağım.

Merhaba.

Bende sipariş verdim, bugün kargoya verildi. Yarın gelmiş olacak. Kurulumunu yaptırınca turlayıp, düşüncelerimi belirtirim almak isteyenler için. Herkese keyifli sürüşler :)

20181103_101312.jpg 20181103_132643.jpg
Canavar geldi, bu sabah ilk sürüşü yaptım. Yıllar sonra tekrar bisiklet üzerinde olmak çok güzeldi.

Bisiklet çok akıcı, kaymak gibi gidiyor. Amortisörsüz olmasına rağmen darbeleri çok hissetmedim. Frenleri oldukça iyiydi, hiç tereddütte bırakmadı. Spor amaçlı aldım ve iyi ki almışım dedim. Ileride aksesuar ve hafifletme çalışmaları yapacağım. Bisiklet hem güzel bir spor, hemde hobi. Artık daha dinç uyanacağım şimdiden belli :)

@yokgibi
Evet hocam 2018. Arka altus ön tourney. Aktaricilarda kalite düşmüş ama bu fiyata genelde böyle.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Merhabalar, Sedona 410 2018 modelde Compass lastikleri değiştirmeli miyim sizce? Kısa sürede patlama vs başına gelen var mı? Daha çok Şehir içi kullanım için öyle çok uzun tur planım yok

@pancama
Doğru basınçta kullanırsan bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum özellikle de şehir içinde.

@guardıan
Metin bisikletten aldık. Kırmızı renk sanırım türkiyede son kalanlardandı ama bisikletin rengi gerçekten yanıyordu. Arkadaşa aldırdım lady olmasına rağmen rengi nedeniyle neredeyse el koyacaktım. Tam Ferrari kırmızısı.

Arkadaşlar şu sedona 420 kullanan varmı bundan alıp tur bisikleti toplamayı ne zamandır düşünüyorum, cevaplaranız için şimdiden teşekürker

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
merhaba arkadaşlar forumun market kısmında 2015 yılı 10. yıl özel seri sedona 410 unumu satıyorum ilgilenen varsa çok temizdir fiyatı da uygundur.

Geri