Scudo Sports

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba Sedona kullanıcıları. Bende de 2015 model 840 var.

S.a arkadaslar 1500 yl butce var ne onerirsiniz dag bisikleti voy 174 kilo 80

merhabalar bende ailenize katıldım. Sedona 345'le. şehir bisikleti candır:hrkbuya:

• Beğen
Tepkiler: Yunus İskender
@sd35
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Arkadaşlar birinden 2. el Sedona 711 aldım, acemiliğimden alırken kadro boyunu falan hiç sormamıştım fakat şimdi sürdükçe anladım ki bu bisiklet bana büyük geliyor. Boyum 1.73 kadro ise L beden, o da 19-20 inçe tekabül ediyormuş. 1 haftadır sürüyorum, ellerim zor yetişiyor gidona. Bu kadronun bana büyük geldiğini de daha yeni anladım. Çok moralim bozuk :( Sizce gidonu yükseltip böyle devam mı edeyim yoksa bunu satıp 18 inç başka bir bisiklet mi almalıyım? :(:(

Arkadaşlar merhabalar bende ilk bisiklet tercihimi sedona dan yana kullandım ancak yorumlarınızda 300 s den hiç bahsedilmemiş ben 300 s aldım 2015 modeli kilitlenebilir maşası V fren şehir tur bisikleti nasıl bir bisiklet henüz dün aldım kullanamadım daha sizden bir kaç yorum alabilirmiyim iyi ve kötü

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    23 KB · Okunma: 49
@Cyhn 300 s güzel bisiklettir. memnun kalırsın. güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Cyhn
@Schwarzeagle teşekkür ederim pazar günü deneme şansım oldu uzun yol yaptım urla özbek sahiline gittim toplamda 100 km yol yaptım rampalarda vardı hiç yormadı sadece antrenmansız oldugum için zorlandım cok keyihli bir sürüştü iyiki almışım

• Beğen
Tepkiler: Schwarzeagle
Geri