Bikeandcamp
Üye
- Tepki
- 186
- İsim
- Adem
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Çok uzun uzun düşündükten gel git yaşadıktan sonra sonunda yeni bisikletimi sipariş ettim.
Carraro Sportive 327, Peugeot T11 ve KRON SPX 500 'ü çok uzun uzun inceledim forumu okudum, videoları izledim vs. vs. Aklım SPX500'ü daha mantıklı bulsada gönlüm ve gözüm Carraro Sportive 327'den yana karar kıldı. 7200 lira 12 taksit olarak bulunca da kaçırmak istemedim ve 52 Kadro aldım. (Boy 178/iç bacak 80)
Sırada sabırsızlıkla beklemek kaldı. MTB'den sonra nasıl hissettirecek çok merak ediyorum.
Orta/uzun turlara hazırlık için o yolda iken yedek bir iç lastik ve çamurluk seti sipariş edeceğim. Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Sportif duruşu bozmayan siyah kadroya uygun çamurluk tavsiyeniz rica olur. Öncelik Hafiflik/Fiyat tabi ki ama görünüştede sportif bir şey olursa harika olur.
Teşekkürler.
Yoruldum artık ya satıcı ürün özellikleri kısmında kadro boyunu yanlış yazmış elinde 44 kadro varmış sadece siparişi iptal etmek durumunda kaldım. Ne yapacağımı şaştım artık V frendende vazgeçtim. Sonun rengini beğenmeye beğenmeye SPX 500 alacağım gibi geliyor. 😓