BackConnect
Üye
- Tepki
- 102
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba,Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum ben istanbulda ikamet ediyorum işe gidip gelmek için (5km asfalt yol %90 düz %10 eğimli) şehir/tur bisikleti bakıyorum ve bütçeme uygun neredeyse hiç kullanılmamış 2.el bianchi touring 413 almaya yakınım.kadro boyu uyuyor,büyük performans aramıyorum ama yeterli olurmu acaba olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
299696 dosyayı görüntüle
46 en uygunu gibi o zaman. Büyük kadro küçüğe göre daha çok sorun çıkartıyor.Hocam merhabalar benim boyum 172 iç bacak 78 falan bende 46 cm kadrolu legarda 2127 mdm var ( satıyorum şuan) bence 46 ya tam gelir yada biraz küçük gelir ancak legardalarin sele borusu baya uzun oradan kurtarıyordu beni ama almadan 51 de deneyin kesinlikle mesela 51 bende daha rahat olurmuş gibi ancak üst borusu çok yakındı
Hocam siz kesinlikle almadan önce bisikletçiye gidin herhangi bir legardanin 46 ve 51 kadrosunun üzerine binin ondan sonra siz kendiniz karar verin. Yada başka markaların ara kadrosuna yönelebilirsiniz (mesela Peugeotda 49.5cm kadro var)46 en uygunu gibi o zaman. Büyük kadro küçüğe göre daha çok sorun çıkartıyor.
fiyat performans olarak mosso .Arkadaşlar şu 4 modelden hangisini seçmeliyim? Boyum 171, iç bacak boyu 76 bu durumda carraro ve kron en küçüğü bile büyük gelir diye düşünüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
Teşekkürler ben de mossoyu fiyatından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum, diğerleriyle bariz bir farkı yok gibi. Carraro en küçük 48 kadroya sahip bana büyük gelir sanırım.fiyat performans olarak mosso .
sonra sportive 330. arka aktarıcısı deore xt t8000. dört seçenek arasında en iyi sete sahip.
sonra bisan . çılgın bir fiyatı vardır muhtemelen bence değmez .
kron da ise arka aktarıcı m781 eski model deore. o fiyata sportive 330 varken kesinlikle almam
Carraro 330 fiyatını hak etmiyor. Eğer 18k ve üstünü veriyorsanız dünyaca ünlü olan markaları tercih etmelisiniz. Örneğin Gaint, specialized, trek, scott gibi. 2. El den satarken de markanın değeri yüzünden yine iyi paraya satarsınız.Arkadaşlar şu 4 modelden hangisini seçmeliyim? Boyum 171, iç bacak boyu 76 bu durumda carraro ve kron en küçüğü bile büyük gelir diye düşünüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
1821 de 177-77 ile 51 kullandım.Arkadaşlar, Mosso legarda için soruyorum. 171 boy 76 iç bacak ile 46 kadro mu yoksa 41 kadro mu daha iyi olur?
330 kullanıcısıyım 48 tam olur.Teşekkürler ben de mossoyu fiyatından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum, diğerleriyle bariz bir farkı yok gibi. Carraro en küçük 48 kadroya sahip bana büyük gelir sanırım.
Hangisi fiyatını hakediyor?Carraro 330 fiyatını hak etmiyor. Eğer 18k ve üstünü veriyorsanız dünyaca ünlü olan markaları tercih etmelisiniz. Örneğin Gaint, specialized, trek, scott gibi. 2. El den satarken de markanın değeri yüzünden yine iyi paraya satarsınız.
13-14k bütçeniz var ise şu ikisine bakmadan geçmeyinArkadaşlar şu 4 modelden hangisini seçmeliyim? Boyum 171, iç bacak boyu 76 bu durumda carraro ve kron en küçüğü bile büyük gelir diye düşünüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)