Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
Merhaba,Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum ben istanbulda ikamet ediyorum işe gidip gelmek için (5km asfalt yol %90 düz %10 eğimli) şehir/tur bisikleti bakıyorum ve bütçeme uygun neredeyse hiç kullanılmamış 2.el bianchi touring 413 almaya yakınım.kadro boyu uyuyor,büyük performans aramıyorum ama yeterli olurmu acaba olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

1674084247837.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Merhaba,Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum ben istanbulda ikamet ediyorum işe gidip gelmek için (5km asfalt yol %90 düz %10 eğimli) şehir/tur bisikleti bakıyorum ve bütçeme uygun neredeyse hiç kullanılmamış 2.el bianchi touring 413 almaya yakınım.kadro boyu uyuyor,büyük performans aramıyorum ama yeterli olurmu acaba olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

299696 dosyayı görüntüle

Bu mu o: (link)
Özellikleri belli mi? Kısmen Shimano dışı 21 vitesli bir modele benziyor. Öyle ise ve fiyat ilandaki gibiyse bence fiyatı yüksek.
Onun dışında, kullanım şartlarınız ve daha fazlası için sorun çıkarmaz.

Model olarak evet o ama benim bulduğum istanbulda ve onun yarısından bile az fiyata kısmet olursa almayı planlıyorum.
özellikleri aşağıdaki gibi. işe gidiş geliş asfalt 5km gidiş 5km geliş.
daha önce yanlış boy ve tipte bisiklet aldığım için gidiş yolundaki bir eğimde enerjim olumsuz düşüyordu ama bu şehir bisikletlerinden hiç kullanmadım enerji yönünden rahatça gidip gelmeyi umuyorum.değerli yorumunuz olursa sevinirim.

KADRO
ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA
28″ ZOOM CH-120E MLO 1.1/8″ MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES
SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES
SHIMANO TOURNEY TX51
KRANK TAKIMI
SHIMANO M131 48X38X28
VİTES KOLU
SHIMANO EF51 3X7
FREN
ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK
CST 700X35C 37X622 SİYAH, REFLEKTÖRLÜ
JANT
28″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM

• Beğen
Tepkiler: Myali
Arkadaşlar, Mosso legarda için soruyorum. 171 boy 76 iç bacak ile 46 kadro mu yoksa 41 kadro mu daha iyi olur?

• Beğen
Tepkiler: sauron
Hocam merhabalar benim boyum 172 iç bacak 78 falan bende 46 cm kadrolu legarda 2127 mdm var ( satıyorum şuan) bence 46 ya tam gelir yada biraz küçük gelir ancak legardalarin sele borusu baya uzun oradan kurtarıyordu beni ama almadan 51 de deneyin kesinlikle mesela 51 bende daha rahat olurmuş gibi ancak üst borusu çok yakındı

• Beğen
arkadaşlar merhaba burada yeniyim. şehir içinde kullanacağım ve arkaya arada sırada 2 yaşındaki kızımı oturtacağım bir bisiklet arıyorum. yaşadığım yer Nazilli düz bir ilçe. boyum 187 kg 87 hangi boyutta ve hangi tarz bisikletleri önerirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Hocam merhabalar benim boyum 172 iç bacak 78 falan bende 46 cm kadrolu legarda 2127 mdm var ( satıyorum şuan) bence 46 ya tam gelir yada biraz küçük gelir ancak legardalarin sele borusu baya uzun oradan kurtarıyordu beni ama almadan 51 de deneyin kesinlikle mesela 51 bende daha rahat olurmuş gibi ancak üst borusu çok yakındı
46 en uygunu gibi o zaman. Büyük kadro küçüğe göre daha çok sorun çıkartıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mika Hakkinen
46 en uygunu gibi o zaman. Büyük kadro küçüğe göre daha çok sorun çıkartıyor.
Hocam siz kesinlikle almadan önce bisikletçiye gidin herhangi bir legardanin 46 ve 51 kadrosunun üzerine binin ondan sonra siz kendiniz karar verin. Yada başka markaların ara kadrosuna yönelebilirsiniz (mesela Peugeotda 49.5cm kadro var)

Bu arada isterseniz ilanıma bakabilirsiniz (link)

• Beğen
Arkadaşlar şu 4 modelden hangisini seçmeliyim? Boyum 171, iç bacak boyu 76 bu durumda carraro ve kron en küçüğü bile büyük gelir diye düşünüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Arkadaşlar şu 4 modelden hangisini seçmeliyim? Boyum 171, iç bacak boyu 76 bu durumda carraro ve kron en küçüğü bile büyük gelir diye düşünüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
fiyat performans olarak mosso .

sonra sportive 330. arka aktarıcısı deore xt t8000. dört seçenek arasında en iyi sete sahip.

sonra bisan . çılgın bir fiyatı vardır muhtemelen bence değmez .

kron da ise arka aktarıcı m781 eski model deore. o fiyata sportive 330 varken kesinlikle almam

fiyat performans olarak mosso .

sonra sportive 330. arka aktarıcısı deore xt t8000. dört seçenek arasında en iyi sete sahip.

sonra bisan . çılgın bir fiyatı vardır muhtemelen bence değmez .

kron da ise arka aktarıcı m781 eski model deore. o fiyata sportive 330 varken kesinlikle almam
Teşekkürler ben de mossoyu fiyatından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum, diğerleriyle bariz bir farkı yok gibi. Carraro en küçük 48 kadroya sahip bana büyük gelir sanırım.

• Beğen
(link)
(link)
(link)
(link)
Carraro 330 fiyatını hak etmiyor. Eğer 18k ve üstünü veriyorsanız dünyaca ünlü olan markaları tercih etmelisiniz. Örneğin Gaint, specialized, trek, scott gibi. 2. El den satarken de markanın değeri yüzünden yine iyi paraya satarsınız.

• Beğen
Arkadaşlar, Mosso legarda için soruyorum. 171 boy 76 iç bacak ile 46 kadro mu yoksa 41 kadro mu daha iyi olur?
1821 de 177-77 ile 51 kullandım.
Teşekkürler ben de mossoyu fiyatından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum, diğerleriyle bariz bir farkı yok gibi. Carraro en küçük 48 kadroya sahip bana büyük gelir sanırım.
330 kullanıcısıyım 48 tam olur.
kendim 52 kullanıyorum.
Carraro 330 fiyatını hak etmiyor. Eğer 18k ve üstünü veriyorsanız dünyaca ünlü olan markaları tercih etmelisiniz. Örneğin Gaint, specialized, trek, scott gibi. 2. El den satarken de markanın değeri yüzünden yine iyi paraya satarsınız.
Hangisi fiyatını hakediyor?

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
17-18 gibi bütçelere çıkma şansınız varsa bunlara da bakmadan karar vermeyin

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
(link)

Bu arada yakında çıkacak yeni Bianchi leri de beklemenizi öneririm . web sayfası yakında guncellenir
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
13-14k bütçeniz var ise şu ikisine bakmadan geçmeyin

(link)
(link)
Özellikle oxide çok şık duruyor bence bunlardan biriside tercih edilebilir

Carraro Sportive 330 yerine 328 hatta 324 bakabilirsiniz, aktarıcılar hariç bir farkları yok. 330 da sadece fsa gidon ve gidon bogazı farkı var ancak digerlerindeki xlc lerde çok kötü değil. 330 da birde lastik masrafınız var, muhtemelen kojak lar ile binmek istemeyeceksiniz.

324 ün aktarma oranları gayet yeterli şehir içi kullanımda hatta aralarında en yakışıklılarıda bence o. %5 nakit indirimi ile gayet uygun fiyata alabilirsiniz.

Geçenlerde bende bir gaza gelip Giant fx falan baktım. Aramalarım sonucu Giant roam 2 bir bayide buldum ve inceledim. Tamam kadro iyi deniyor ama, kullandıkları amortisör, aktarıcılar, frenler 7-8 bin tl lik bisikletlerde kullanılanlardan.

Sırf kadro iyi diye ederinin 2 katı para vermek hic mantikli gelmedi. Carraro da kağıttan kadro kullanmıyor sonuçta. Özellikle yeni 3xx serisinin kadroları sağlam iyi tasarlanmış.

Carraro şekil şükül işlerini çok iyi yapıyor .
(link)

(link)

3x9 bakacaksınız Peugeot t11 ler bence hem hafif hem kaliteli diğer yerlilere göre . hemde daha uygun fiyat

Geri