OmerMuratYıldız
Üye
- Tepki
- 134
- İsim
- Ömer Murat Y.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar milletimizin başı sağolsun. Yarınımızın ne olacağını bilemiyoruz.
Bahar aylarına girmeden şehir için de ve bazen de şehir ilçeler arası kullanabileceğim bir bisiklet araştırıyorum.
Sadece SALCANO bayisini gezebildim.
Salcano city-sport-27s-hd bu bisikletin tavsiye etti satıcı. Boyum 1.85, 21 kadro önerdi.
Carraro sportive-328-28-27-v-hd bunu da farklı markaları araştırırken buldum. Aralarında 1000 tl kadar bir fark var.
Tavsiye olarak öneriniz nedir? Dayanıklı olsun vites geçişleri sağlıklı olsun freni iyi tutsun ve boyuma uygun olsun yeterli bisiklet
Salcano olabilir ama Carraro bence parasını haketmiyor.
21" yani 53-54 kadro olabilir.
Benim tavsiyem eğer maşası amortisörlü olsun dersen Peugeot T12FS eğer amortisörsüz düz maşa olsun dersen Peugeot T11 .
Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı. Salcanonun ön aktarıcı, ayna kol ve ön vites kolu daha iyi. Bir de fren kolları alüminyum olduğundan paslanmaya karşı daha dayanıklı. Eğer arada çok fark yoksa Salcano alınabilir gibi ama 3-4 bin fark olursa bence değmez.Salcano city-sport-27s-hd ile Peugeot T12FS
Kıyaslaması gerekirse kullandığı parça ve mekanizmalar arasında ne farklılık var. Hangisi daha üstün.
Doğrudur. Zaten bence çok da önemli bir özellik değil ya da değiştirmesi çok pahalı değildir diye tahmin ediyorum çelik olsa bile.Peugeot T12FS'de fren seti kollar hariç MT200 ama fren+vites kolları tümleşik ST-EF505 modeli, o nedenle her ikisinde de fren kolları alüminyum.
300660 dosyayı görüntüle
Bence 8000 TL'ye çıkabiliyorsan ikisi de değil. Peugeot t11 daha iyi.Merhaba arkadaşlar;
Peugeot t10 ve Kron spx 150 bu ikisi arasında çok kararsız kaldım. İkisinin avantajları dezavantajları ve hangisi daha iyidir. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot t10 ve Kron spx 150 bu ikisi arasında çok kararsız kaldım. İkisinin avantajları dezavantajları ve hangisi daha iyidir. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
Bilmedigimden soruyorum, on yapraklar arasi mesafe, 3x7 ve 3x8 de farkli mi oluyor? 3x sistemlerde arka disli sayisina gore yaprak arasi mesafeyi veren bir chart aradim ama bulamadim.Aralarındaki en önemli fark, Peugeot T10'da aslında 3x8 bisiklette kullanılmaması gereken, 3x7 uyumlu bir ön attırıcı olan (link) kullanılması. Bu sisteme uyumsuz olan ürün mutlaka ayar sorunları çıkarıyor.
Bilmedigimden soruyorum, on yapraklar arasi mesafe, 3x7 ve 3x8 de farkli mi oluyor? 3x sistemlerde arka disli sayisina gore yaprak arasi mesafeyi veren bir chart aradim ama bulamadim.
Hocam peki 3x9 sistemlerde de ön yapraklar arası mesafe 8s ile aynı mı?Ön yapraklar arasında mesafe aynı, zaten 3x6-3x7-3x8 aynakolları aynı. Rublenin daha geniş olmasından yola çık.
@Spartiat Olay sadece on tarafta gerekecek 1-2 milimetrelik ekstra oynama alani ise, hassas ayarlanmis 7'li on attiricinin 8'li rubleyle surtmesiz calisacagina yemin edebilirim, ama ispatlayamam
@Amanita
Doğrudur. Zaten bence çok da önemli bir özellik değil ya da değiştirmesi çok pahalı değildir diye tahmin ediyorum çelik olsa bile.
"Doğrudur" u, gereksiz bilgi verildiği zaman kullanırız, söylediğinin yanlışlığı gösterilince cevap olarak değil. "Pardon", "yanlış bakmışım", "hata bende o zaman" gibi ifadelere hiç tenezzül etmemek... Sonra da, "Tam bilmeden konuşmuşum ama zaten önemsiz bir bileşen, çok da büyük bir hata yapmamışım yani eheh".