Kiorva
Üye
- Tepki
- 17
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2023—24
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Selamlar, aranıza yeni katıldım. Spor amaçlı olarak bisiklete başlamak istiyorum. Bütçe olarak Maks 20k olarak çıktığım yola bu sitedeki önerilen seçenekleri bilmediğim için 30k olarak yükseltmiştim ama gerek kalmazsa mutlu olacağım 😊 Sürüşlerimi neredeyse tamamen şehir içinde ve genelde sahil kesimlerinde yapmayı planlıyorum. Sahil yoluna kadar da bisiklet ile gideceğim, yaklaşık 15-20dk sürer diye düşünüyorum. Kaldırımlara in-çık veya bozuk yollarda da rahat olsun düşüncesi ile bir bisiklet seçmek istiyorum. Bisiklet seçimi olarak Şehir, Hibrit veya Trekking arasında bir seçim yapmak istiyorum. Hibrik ile Trekking arasında tam olarak ne fark var bilmiyorum. Seçimim için hız/performans öncelikli değil, benimle aynı eforu veren birisi benden hızlı sürebilir 😊 Şuanlık uzun yol, tur veya offroad tarzı bir sürüş düşünmüyorum ama olur olur da yaparsam çok üzmeyecek bir seçim olmasını istiyorum.
Bu forumu keşfetmeden önce gittiğim mağazalardan aldığım önerileri elediğim zaman geriye 2 seçenek bıraktım;
Giant Escape 2 City Disc (Shimano Altus)
BTWIN Riverside 920 Trekking 28 (SRAM NX 11 & Mavic Crossride FTSX)
Buraya kadar olan kısım için ise forum içerisinde son zamanlarda yapılan yorumlar ve önerilen bisikletler için bu modeller çok ön planda görünüyor;
Mosso Legarda 2330 MSM H
BIANCHI T0011X3 28 (Fren PROMAX)
BISAN TRX 8500 City
Bu konuda düşüncelerimi paylaşıp sizinle birlikte seçimimi noktalamak istiyorum. Normalde Giant markası bana en yakın olanıydı. Bilinen bir marka olduğu için bir sorun yaşamayacağımı düşündüm fakat Shimano Altus setini kullanan bir bisiklete bu para verilmez şeklinde bir dönüş aldım ve araştırdığımda gerçekten Giant Escape 2 City Disc modeli aslında barındırdığı donanımdan ziyade marka olarak yüksek fiyata sahip bir ürün gibi duruyor. BTWIN Riverside 920 ise hiç fikrim olmayan fakat kullandıkları parçaların fiyatlarına göre indirimli satış fiyatı ile daha alınabilir bir ürün gibi duruyor. SRAM NX 11 set ve Mavic jantlar nasıl bilmiyorum ama fiyatları yüksek ürünler olduğu için beni bir düşündürdü. Sizce bu yukarıdaki 2 model arasında bir seçim yapmam mı daha mantıklı yoksa F/P olarak mantıklı olan Mosso Legarda 2330 MSM H gibi bir model almak mı mantıklı?
Veya 30k vereceksen bu da var diyerek tamamen farklı bir model ile gelip kafamı karıştırmak isteyen çıkar mı? 🤣 Bence hiç gerek yok ama 😊
Bu forumu keşfetmeden önce gittiğim mağazalardan aldığım önerileri elediğim zaman geriye 2 seçenek bıraktım;
Giant Escape 2 City Disc (Shimano Altus)
BTWIN Riverside 920 Trekking 28 (SRAM NX 11 & Mavic Crossride FTSX)
Buraya kadar olan kısım için ise forum içerisinde son zamanlarda yapılan yorumlar ve önerilen bisikletler için bu modeller çok ön planda görünüyor;
Mosso Legarda 2330 MSM H
BIANCHI T0011X3 28 (Fren PROMAX)
BISAN TRX 8500 City
Bu konuda düşüncelerimi paylaşıp sizinle birlikte seçimimi noktalamak istiyorum. Normalde Giant markası bana en yakın olanıydı. Bilinen bir marka olduğu için bir sorun yaşamayacağımı düşündüm fakat Shimano Altus setini kullanan bir bisiklete bu para verilmez şeklinde bir dönüş aldım ve araştırdığımda gerçekten Giant Escape 2 City Disc modeli aslında barındırdığı donanımdan ziyade marka olarak yüksek fiyata sahip bir ürün gibi duruyor. BTWIN Riverside 920 ise hiç fikrim olmayan fakat kullandıkları parçaların fiyatlarına göre indirimli satış fiyatı ile daha alınabilir bir ürün gibi duruyor. SRAM NX 11 set ve Mavic jantlar nasıl bilmiyorum ama fiyatları yüksek ürünler olduğu için beni bir düşündürdü. Sizce bu yukarıdaki 2 model arasında bir seçim yapmam mı daha mantıklı yoksa F/P olarak mantıklı olan Mosso Legarda 2330 MSM H gibi bir model almak mı mantıklı?
Veya 30k vereceksen bu da var diyerek tamamen farklı bir model ile gelip kafamı karıştırmak isteyen çıkar mı? 🤣 Bence hiç gerek yok ama 😊