Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@BerkEvren
Öğrenecek çok şey var desenize
 
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
Gore tex teknolojisinin kullanıldığı ürünler dağcıların bir numaralı tercihi oluyor. Bisiklet versiyonu montlarını da yaptılar hatta fabian cancellara reklam yüzüydü. Teknoloji işin içine girince fiyatlandırma kalbur üstü oluyor ister istemez. Gore tex teknojisini anlatan bir video paylaşıyorum .
 
150 tl civarı yol bisikleti için kask önerisi var mıdır?
 
  • Beğen
Tepkiler: safak743
Selamlar
Santini sp70 tayt aldım. Site verilerine göre 3 saat kullanım yazıyor. Sarı renkli pede sahip. Bu taytı 6 ve üzeri saatlerde kullanan oldumu? Btwin 500 taytlarda var şu an deacthlonda ama sanırım santini sp 70 daha iyidir.
Garmin taytta buldum kırmızı padli arada yarı yarıya fiyat farkı var. Amaç 4 gün civarı günde 120 km gitmek. Kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.
İyi sürüşler.
 
@Mehmetunlu


ali express taytı ile de 4 günde 500km gidilir.
 
@srdrmrs
Sp 70 sorun çıkarmazmı demek istiyorsunuz? Aliexpress taytı ilede gidilir tabi amaç sadece gitmekse. Ayrıca aliexpress ile santini aynı diyorsanız bişey diyemeyeceğim.Teşekkürler.

Bu arada santini sp70 taytı 140 tlye aldım. İlgilenen olursa aklında olsun.
 
Son düzenleme:
@Mehmetunlu
kullanmadıgım bir tayt için yorum yapamam ama ali express sorun yaratmıyorsa santini yaratmamalı : )
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmetunlu
13 Mart'ta(2 gün önce) verdiğim sipariş bu sabah İstanbul'a gelmiş. Gelen sms sonrasında DHL'i aradım ve ürünün 22 dolar altında olduğunu kanıtlayan belge(ürün linki) gönderin, ücretsiz çekelim gümrükten dediler. Shipping ücreti eklendiği için 2 dolar geçiyor sınırı. Gönderdim istenilen şeyleri. Beklemedeyim. Muhtemelen hafta içi salı- çarşamba gibi gelir. Gelince fotoğraf atacağım tabiiki :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
Az önce siparişi geçtim.beklemedeyim.umarım kısa sürede teslim olur.Screenshot_2019-03-15-13-51-03.png
 
  • Beğen
Tepkiler: bitinya_s ve MakRo
Merhaba arkadaşlar,
Yol bisikletim var ve kilitli pedal almak istiyorum. Dağ bisikleti pedalı mı alsam yoksa yol mu? Çok kararsız durumdayım. Her ikisini de kullanan arkadaşlar varsa eğer ne tavsiye ederler?
 
  • Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@bitinya_s
Şöyle söyleyeyim, uzunca bir süre dağ bisikleti kullandım.Bu sırada SPD kilitli pedal kullanıyordum.Çok faydası var gerçekten.Bir kaç ay önce yol bisikleti aldım, üzerinde SPD-sl yol pedalı ile birlikte ama yol ayakkabım olmadığı için onları şimdilik kullanamıyorum.Ayakkabı fiyatları uçuk durumda.Özetle güç aktarımı yol pedalları ve ayakkabılarında daha iyi olduğu için bence almışken bisikletin amacına göre SPD-sl al.
 
  • Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Ceyhun Özkan
Tavsiyeniz için teşekkürler. Yol pedalına doğru yöneliyorum ama bir yandan da sanki rahat edemeyecekmişim gibi geliyor. Biraz daha araştırma yapmam gerek sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Merhabalar miyop ve astiğmatım var 5 civarı XLC nin içine çerçeve takılan gözlükleri var tavsiye eder misiniz? Yada bu tip uygun fiyatlı hangi gözlükleri önerirsiniz.
 
2 adet Xlc gözlük eskittim. Sapları kırılıyor dikkat etmek lazım. Yol bisikleti kullanicisiysaniz bisikletin üzerine yaptığınızda üstten rüzgar alıyor.

TRY 69.06 46%OFF | BATı Bisiklet Bisiklet Gözlük 5 Lens Rüzgar Geçirmez, Anti-sis Ile Mypia Çerçeve Spor MTB Bisiklet Bisiklet Bisiklet Polarize Gözlük 5 lens
(link)

Şimdi bu gözlükleri kullanıyorum sapları daha esnek dayanıklı. Üstten ve yanlardan rüzgar alma olayı daha az.
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Acaba numaralı çerçevesinin kullanımı nasıl rahat ediyor musunuz .

(link) acaba bu gözlüğü kullananlar var mı nasıldır?

Bundada kırılma oluyor mu acaba
 
İç çerçeve biraz küçük diyebilirim.
 
@trainspotting35

Bunun aynısının rockbross marka olanı var bende. Normal dik pozisyonda ve 25-30 km.civarı hızda fena değil ama kafa rüzgarı şiddetliyse veya gidona yatıp rampa inerken vb. durumlarda çok rüzgar alıyor, gözlerim şıpır şıpır oluyor. Hiç rüzgar almayan var mı önereceğin.
 
  • Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
(link)

(link)

Biraz da yüz yapısıyla alakalı en iyisi kayak gözlükleri aslında ama ben numaralı adaptör kullandığımdan sıkıntılı.

Sizde mi numaralı adaptör kullanıyordunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Ben XLC'nin gözlüğünü aldım. Aparatına cam yaptırdım ama kullanamadım. Gözlük rahat gelmedi bana. Denemeden almamak lazım. Bir arkadaşım dekatlonun 3 camlı gözlüğünü hediye etti. Şimdi sorunsuz kulanıyorum çok memnunum. Bulanık mulanık idare ediyoruz. :)
 
TRY 74.79 40%OFF | 5 Lens Bisiklet Bisiklet Spor güneş gözlüğü Polarize Gafas ciclismo Bisiklet Gözlük Gözlük Bisiklet Güneş Gözlüğü Bisiklet gözlük (link)
 
Geri