phoenix1337
Üye
- Tepki
- 29
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ben yakın zamanda aldım formasını ve taytını (mavi süngerli olandan).Kipeo firmasında formalar 275 TL yerine 199;taytlar ise 515 TL yerine 399 lira. Var mı bu firmanın taytlarını kullananlar,memnunlar mı?
Teşekkürler yanıtınız için,ben 4-5 saatlik sürüşler için düşünüyordum.O zaman Sora almak daha mantıklı sankiben yakın zamanda aldım formasını ve taytını (mavi süngerli olandan).
açıkçası Sora'nın verdiği hissiyat daha iyi. ancak yine de 2-3 saatlik sürüşlerde sorun yaratmıyor.
Neyse ki şişman yol bisikletçisi gören var mı başlığının da üyesiyim.Selam var ama genelde büyük bedenler.
(link)Bib shortlarda termal olan yada kışlık olanlar var mı? Yani uzun tip tayt gibi değil de şort gibi olan modellerden. Biraz bakındım ama göremedim.
279109 dosyayı görüntüle
Dolap uygulaması üzerinden santini nin su taytını aldım. Yanındaki internet sitesini okuyamadım, benzer bir model de internette görmedim, sahte mi acaba diye düşünmeye başladım. Yazili siteyi bilen var midir
Hocam decathlonda st900 adı altında jelli tayt da var. Fiyatı 140 TL'ydi.İlk defa tayt alacağım ama bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Decathlon'da gördüğüm taytlar sünger pedliydi.
Bu pedlerin jelli olanları piyasada var mı?
Varsa neyi tavsiye edersiniz? (Fiyatı uygun olanlar önceliğim. Yeni aldığım bisiklet maddi anlamda yıprattı çünkü.)