Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@muhammed ikbal atmaca bey gidonda epey bi sarsıntı oluyor gögüsdede açısı bisikletin oturma poziyonuna göre aşağı bakabiliyor,

@chnkrmz beyin çekimlerinin arasında hangisi bilmiyorum ama illaki kask aparatıyla çekim vardır, onda göğüs aparatına göre sonuçlar nasıl bende merak etdim, ziraa bende aliexpressden kafa, göğüs ve gidon aparatı 3'lüsü ve birde yedek batarya ve şarj siparişide verdim, kendimde nasip olursa çekimlerden sonra burdan sonuçları ve aralarındaki farkları bildirmeye çalışırım..

Scudo
paypal iyi güvenliği senden yana oluyor hep.
şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@emrah9700 hayırlı olsun almıssınız bi kere iptalde etseniz hemen hemen o kadar beklerisiniz herhalde iyiki paypalla almıssınız

@Mehmet H. bey paypalla almama bu konunun yakın sayfalarındaki paypalın güvenliliğiyle ilgili konuşma dikkatimi çekdiği için tercih etdim..

@Mehmet H. @chnkrmz
Biraz önce xiaomitr'nin sahibindendeki sayfasına mesaj yazdım, ödemeyi yaptık sanırım bizle işiniz bitti, artık mesajlarımıza cevap vermez oldunuz diye, cep numaramdan dönüş yaptılar kusura bakmayın büro kapalı olduğundan mesajlarınıza dönüş yapamadık, sanırım 230tl lik olan eski versiyondan sipariş etmişsiniz biz size fark almadan 250tl'lik yeni model z23l modelinden yollayacağız diye..

@emrah9700 aslında aralarında fark yok. aldıktan sonra sen bile yapabilirsin. lens sorunu ve ses sorunu diyorlar. ama elin yatkın değilse yaparken batırabilirsin de :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@chnkrmz biliyorum donanımları farksız, onun için ben aynı siteden 230tl olan eski versiyonu sipariş verdim, focus sorunu mikrofon naylonu ve güncellemesini yapıcakdım gerek kalmadı :)

sizin açıklamalarınızıda okudum ve donanım haberdeki xiaomi forumunada göz attım you tubedanda onarım videolarına bakdım, ama şimdi diğer merak etdiğim yeni versiyon focus sorunu giderilmiş olsada yine ondada mikrofon naylonu varmıdır, yeni ürününde güncelleme yapılması gerekiyormu..

Doğru anladıysam eğer bu sitede yeni versiyonda mikrofon sorunununda giderildiği anlatılmaya çalışıyor..
(link)

@emrah9700 bi fark yok z23l de problem olanlar var hatta mesela z23l uv filtresiz 22 serisi felan uv filtreli falandı.

En uygunu Banggood da hemde çok satış yapmış siteye girip xiaomi yi yazıp ilk çıkana girin ben aldım daha gelmedi ama satıcı çok ilgili bir günde cevap geliyor rahat takip numarası falan sormuştum

Bu arada banggood a zam gelmiş ben 63 dolara almıştım şimdi 76 olmuş. Söylemeden geçemeyeceğim dayım bir yerde kısa süreliğine indirim vardı 48 dolara aldı ve sorunusz çalışıyor :)

Arkadaslar, cihazin en buyuk problemi bence batarya.. Go Pro kullanmadigim icin onu bilemiyorum.

Bu sorunu da powerbank'i kameraya baglayarak cozdum. Sarji gayet uzun sure dayaniyor

@bambam84 aksiyon kameralarında genelde batarya süreleri 3 asha beş yukari aynıdır.
power bank varsa iyi iş görür. yada yedek batarya.

@bambam84 kamera açık duruyorsa power banka bağlı şekilde uzun çekimler için çok iyi bir durummuş..

@chnkrmz bey hd çekim yapdığımızda mp4 formatındamı çekiyor, ben garmin virb ile km nabız kadans eklemeyi düşünüyorum, bunun için mp4 gerekiyor, dönüşüm yapmak gerekirse kalitede düşebilir..

@emrah9700 hiç dikkat etmedim açıkçası. hemen 1er dk lık çekim yapıp bakıcam. 1 er dk da hangi kalitede kaç mb yer kapladığını da yazayım hatta.

• Beğen
@chnkrmz sağolun herkes için çok iyi bir bilgi oldu, kamera hakkında..

@chnkrmz

@emrah9700

Powerbank'a bagli sekilde calisabiliyor. Hatta pilsiz de calisiyor. Ben pilsiz cekim yapmistim.
Xiaomi'nin 10.000mAh'lik power bank'i denedim. 32GB'lik kart ile kayit suresi problem olmaktan cikti. :harika:
Tek bir dezavantaji var, kamerayi kaska yada uzerinize bagliyorsaniz, guc kablosu rahatsiz edici olabilir.

• Beğen
merhaba arkadaşlar

@chnkrmz inceleme için teşekkürler öncelikle çok faydalı olmuş :)

bende kararımı verdim xiaomi den yana siparişini bu hafta geçerim diye düşünüyorum 12 sayfa da atladım galiba video lara edit yapmak için hangi programı kullanmam gerekecek

malum aksiyon kamera işine ilk defa gireceğim acemiyim :)

Geri