Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yağmurda bisiklet kullanmak

@AliÇimen tam degil hocam ama rotor girmedi o kadar yakindi birbine rengi kahverengi gibi pasli gibiydi.s fren kesinlikle sıkılı degildi

Scudo
@tolsen92 Büyük ihtimalle oksitlenme yaptı hocam sıkınca eski yerine dönemiyor. Ancak orayla ilgili ne yapabileceğinizi bilemiyorum. Daha tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir.
Barkın abimin bu videosu da yardımcı olur.

• Beğen
Tepkiler: tolsen92
@tolsen92 arasına para sıkışmış :) şaka bi yana iyice temizleyin balataları söküp pistonları zarar vermeden geri itmeye calısın

• Beğen
Tepkiler: tolsen92
@tolsen92 kaba pisliğini suyla ve diğer kirleri balata temizleyiciyle temizyelebilirsiniz

Bugün hafif yağıyordu biraz deneyeyim dedim. Size tavsiyem çamurluksuz yağmurda bisiklet sürmeyin, pişmanlıktır.

Farketmiyor. Çamurluksuz da çıksam çamurluklu da çıksam bisiklet kirleniyor. Ancak gel gelelim yağmurluk olayına. Alt üst takım yağmurluk almıştım. Giydiğim zaman zerre kadar ıslanmıyorum. Yağmurluk batıyor :)
Ancak sıcak havalarda yağmurluk adamı su içinde bırakıyor terden ! Bilgilerinize !
Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan
Demeki sizinki nefes almayan kumaş. Nefes alan kumaşlarda saatlerce rüzgarlık niyetine bile kullanıyorsun. Bende de var bir tane eski oda sırılsıklam terletiyor

@soneryen ,

Ben takım olarak ebay'dan almıştım. Evet nefes almayan kumaş tarzında bir ürün ama kışın iyi oluyor. Baharlık olarak da ayrıca almam gerekecek :(

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@İbrahim Aslanhan
Kısa süreli yağmurlarda iyi olur tekrar masraf yapmaya eğer sürekli yağmur yoksa gerek yok bence

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Yağmur bu işin fıtratında var :) Ama ıslandıktan sonra aynı kıyafetlerle uzun yol çekilmiyor. Değiştirme ihtiyacı duyuyorum.

Veledromdaydım manyak gibi yağmaya başladı ne olduğunu anlamadım :D 1 Saatten fazla yağmurda sürdüm Lastikler iyi olunca zevkli oluyor .d

yagmurdaki halimiz

Dosyalar

• 13220160_990283227716669_1324314638_n.jpg
    13220160_990283227716669_1324314638_n.jpg
    22,7 KB · Okunma: 59
  • 13231114_990283224383336_1374453145_n.jpg
    13231114_990283224383336_1374453145_n.jpg
    23,4 KB · Okunma: 54
  • 13235993_990283201050005_1133465266_n.jpg
    13235993_990283201050005_1133465266_n.jpg
    18,4 KB · Okunma: 52
Yağmurda bisiklete binmenin de zevki farklıdır bence

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
elbette corabına kadar ıslanıyorsun vıcık vıcık ayakkabının ici

3 sene önce ilk yağmurda da kullanırım diye hem bisiklete çamurluk hemde yağmurluk falan da almıştım, kullandım ağzıma yüzüme yağmur geldi, bisiklet çamur içinde kaldı, uzun bir iniş yapmıştım baradine pabuçun balatalar eridi her yer balata çamuru oldu, paçalar ayakkabılar çamurluğa rağmen battı. Viraj dönerken o yatmanın keyfi yok ince lastikle diken üstünde dönüyorsun zaten, su birikintilerinin derinliği belli değil, sağdan soldan çamur su atan arabalar vs.

Direk çamurlukları söktüm, güzelce tövbemi ettim o gün bugündür günlük güneşlik fitness amaçlı kullanırım, kafam rahat, keyfim yerinde. Yağmur-asfaltta bisiklet işi Allaha yakın bana uzak olsun, kullanıp becerene zevk alana da helal olsun. Dağ bisikletinde ise çamurda, dağ etaplarında falan çok çok keyifli olacağını tahmin edebiliyorum.

Ben yeni geldim sayilir kesan-oludeniz arasi 1050 km.yoldan daha ilk gunun ikinci saatinde basladi yagmur geliboluya gelmeden koru dahlari felan var kesan cikisinda yagmur yavas yavas artti ve 1 satten fazla yagdo bende ilk gunum oldugu icin heves de var pes etmedim hem tirmaniyorum hemde yavas yavas yagmur yiyorum birde kopek pesime dadandi felan sonra inise gectigimde hem camurlukta yoktu bu arada corabim donum dahil herbirseyim islandi birde asfalttanda su sicriyor gecen arabalardan felan devam dedim pes etmek yok yagmur bitti inis rampasi bitti sonra benzinlikte mescitte herbirseyomi degistirdim ama artik yagmurda tovbeeee

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve celikzeki
@Ruhi bey kardeşim. O zaman üzerinize yağmurluk tarzı nefes alan türden birşey giyin o kirlensin :) Ama unutmayalım lütfen ! ''Kirlenmek Güzeldir''
saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Geri