Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

mavic cosmic elit ust kullanan var mı? Kullanan arkadaslar yorumlayabilır mi?
Ben kullandım. Tavsiye etmem. 4 tane eğik jant çemberine sahibim çukurlar sebebiyle. Ayrıca tubeless lastikler çok çok zor takılıyor bu janta. Öncesinde stok jant kullandım 3 sene. Hiç böyle sorunlar yapmadım.

Scudo
Zonda, hayat onda.. :)

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Merhaba arkadaşlar hemen sadede geliyorum.

Cole Rollen Elite mı yoksa Campo Scirocco mu?

Merhaba arkadaşlar hemen sadede geliyorum.

Cole Rollen Elite mı yoksa Campo Scirocco mu?
Her iki jantida kullanmadım ama Collen kullananların genelde memnun kaldığını gözlemledim. Collen 100 gr kadar daha hafif ve fiyat olarak daha ucuz. Collen kullanmış ve halen kullanan @trainspotting35 ve @Özcan jant seti hakkında deneyimlerini belki paylaşır :)

Her iki jantida kullanmadım ama Collen kullananların genelde memnun kaldığını gözlemledim. Collen 100 gr kadar daha hafif ve fiyat olarak daha ucuz. Collen kullanmış ve halen kullanan @trainspotting35 ve @Özcan jant seti hakkında deneyimlerini belki paylaşır :)
Halen kullanan mi ? Artık ölümüne fulcrum cuyuz. Cole rollen hafif, parasına oranla sağlam, siyah yüzeyleri gitmediği sürece şekil olarak güzel bir jant ben uzun sure kullandım ve akord ettirmedim. Disk olanın da yüzey beyazlamasi sıkıntısı olmayacağından görsel sıkıntıda olmayacaktır. Rim fren olanlar zamanla biraz şekil olarak can sıkabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: akdo76
Halen
Halen kullanan mi ? Artık ölümüne fulcrum cuyuz. Cole rollen hafif, parasına oranla sağlam, siyah yüzeyleri gitmediği sürece şekil olarak güzel bir jant ben uzun sure kullandım ve akord ettirmedim. Disk olanın da yüzey beyazlamasi sıkıntısı olmayacağından görsel sıkıntıda olmayacaktır. Rim fren olanlar zamanla biraz şekil olarak can sıkabiliyor.
Halen kullanan Özcan, kullanmış olan sen :koptum:

Henüz 300km kadar kullandım. Gayet güzel ve akıcı bir jant seti. Genel kanı, Zonda ile muadil olduğu. Hatta ondan azıcık daha iyi diyen çok.
Scirocco'lar Zonda'nın bir seviye aşağısıydı yanlış bilmiyorsam. Yani Scirocco ile Cole Rollen Elite kıyaslamak yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Teşekkürler arkadaşlar. Cole Rollen ile ilgili neredese hiçbir yorum bulamadım yurtdışı kaynaklarda. Kafalar ondan bulandı. youtubeda bile sadece TR kaynaklı videolar çıkıyor

Token C45D kullanan var mı?

Teşekkürler arkadaşlar. Cole Rollen ile ilgili neredese hiçbir yorum bulamadım yurtdışı kaynaklarda. Kafalar ondan bulandı. youtubeda bile sadece TR kaynaklı videolar çıkıyor
Yaklaşık üç senedir Cole rollen elite kullanıyorum yanlış hatırlamıyorumsam 1700 gram civarında ağırlığı var, sağlamlık açısından gayet sağlam bir ürün kanımca tabi kullanıma bağlı değişkenlik gösterebilir.

Tırmanış için gayet ideal bir jant seti tavsiye ederim akıcılığı da gayet güzel.

Bu konu biraz garip cidden:D Cole marka jantlar çok olmasa da yabancı sitelerde vs. mevcut ama Rollen Elite neredeyse sadece Türkiye'de mevcut. Kendi sitelerinde de yer almasına rağmen hakkında hiç bir yabancı kaynak yok denebilecek kadar az. Sadece Türkiye'ye mi üretiyorlar bu jantları anlamadım. Bi yandan da teknik anlamda bi içerik karmaşası var.
Mesela "Disk" modeli için sitesinde 1570 gram diyor, Aslı bisiklet 1870 diyor, diğer bi çok satıcıda ise 1680 gram diyor. Birisi tartsa söylese de rahat etsek.

Bir dönem kullanmıştım bu jantları. Tel başları biraz zayıftı çabuk korozyona uğramıştı. Haricinde fren yüzeylerindeki siyahlar zamanla aşınıyor. Acaba bu fren yüzeyi için campagnolo poe veya exalith tarzı keramik fren pedi deneyen oldu mu.

Evet malesef sadece Türkiye sitelerinde bilgi mevcut. Ben yurtdışında yaşıyorum ve bu jant setini forum sayesinde tanıdım. Yaşadığım yerde ve alış veriş yaptığım diğer ülke sitelerinde bile hiç denk gelmemiştim.

Amerikaya taşınıyor olacağım bisiklet de yanımda gidiyor. Sciroccoda karar kılıyorum o vakit parça olayından dolayı. Baya baya sadece bize üretilmiş gibi duruyor bu jant her ne kadar güzel olsa da. Zonda karşılaştırmasını da bulamadım. Sadece lite versiyonu yorumu var onda da baya giriş seviyesi yorumu var.

Amerikaya taşınıyor olacağım bisiklet de yanımda gidiyor. Sciroccoda karar kılıyorum o vakit parça olayından dolayı. Baya baya sadece bize üretilmiş gibi duruyor bu jant her ne kadar güzel olsa da. Zonda karşılaştırmasını da bulamadım. Sadece lite versiyonu yorumu var onda da baya giriş seviyesi yorumu var.
acele etmeyip amerika dan çoookk daha üst seviye bi jant seti almak daha mantıklı değil mi? hangi eyalet olduğuna göre değişmekle beraber triatlon ve yol bisikletleri üzerine kurulu ikinci el ürünler de satan çok iyi mağazalar mevcut ben olsam var yoğu evi arabayı oralarda yerdim 😌

Şu anki jantlarım biraz vasat. Uygun bir set scirocco buldum. Karbon fuji bisikleti sattım. Roubaix ile gidiyorum. Gittiğim eyalet pek bisikletçi eyalet değil😂 benim roubaix orada daha çok para ediyor. Enteresan

Bayram kampanyasından makul sayılacak fiyata Erdoğanlar Bisikletten Vision FSA Team 35 jant seti aldım, deneyelim bakalım yeni aldığım her daim favorim Durano Plus lastiklerimi de takarak

1688464120646.png

Bayram kampanyasından makul sayılacak fiyata Erdoğanlar Bisikletten Vision FSA Team 35 jant seti aldım, deneyelim bakalım yeni aldığım her daim favorim Durano Plus lastiklerimi de takarak

306577 dosyayı görüntüle
hem hub sesi hem de akıcılık olarak severek kullandığım set. Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geri