cagatay660
Üye
- Tepki
- 203
- İsim
- Çağatay Akbilgi
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
3200km de benim hatamdan dolayı ilk patlağı verdi. Max 116psi değeri verildiği halde 120psi basmıştım. Tırmanış sürüşünün inişinde, ısınmanın verdiği genleşme sonucu iç lastik gümledi. Dış lastikte sorun yok. Hala benim gözümde f/p pro3.Michelin Pro3 Race Service Course 2600km patlaksız. 150₺ ye bu performansı beklemiyordum.
28mm alternatifi, fiyatı ve yorumunuz oldukça cezbedici. Bir sonraki lastiğim 28mm modeli olabilir. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?lifeline prime armour 8500km 0 patlak. en zorlu rotalarda bu lastiği kullanıyorum.
@srdrmrs ıslak zeminde kullanılabilir mi?
28mm alternatifi, fiyatı ve yorumunuz oldukça cezbedici. Bir sonraki lastiğim 28mm modeli olabilir. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?
lifeline prime armour 8500km 0 patlak.
evet 700x23 modelini kullanıyorum. Islak zeminde kötü bir performansı var ama kuru zeminde iyi tutuyor. Hangi rakamlar ilgi çekici onu anlamadım?@Ekincan33 700x23 ölçüleri değil mi? Yol tutuş nasıl acaba? Bende btwin 700x25 var (Triban 500) ben daha kalın almayı düşünüyordum ama sizin verdiğiniz rakamlar çok ilgi çekici.
@hamlet2006 indirime girer mi acaba! Yüksekmiş fiyatı.
Her markanın indirime girdiğini gördüm. Pirellinin indirime girdiğini görmedim. Geçen sene bu fiyattan almıştım.@hamlet2006 indirime girer mi acaba! Yüksekmiş fiyatı.