Bisikletlipasta
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Hakan kartal
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam katlanır mı telli mi sport 3?Vittoria hiç kullanmadım sport 3 yeterince test ettiğimi düşünüyorum çok çok güzel bir lastik. İç lastik değişimi nedir unuttum😊 bu takımları eskittigim de yine bu modelden devam edeceğim gibi görünüyor
Continental gp 4 seasons tavsiye ederim.(link)
(link)
Bu iki dynamic sport arası fark nedir?
Uzun gidecek bir lastik arıyorum. Equinox 2’den sonra önerir misiniz?
Continental Ultra Sport ve yukarıdaki Michelin Dynamic Sport arasında hangisi tercih edilmelidir? 700/23c boyutlarında bu ve bunun biraz üstü bütçede tercih edilebilecek lastikler nelerdir?
Ben ön arka farklı marka ve farklı kalınlıkta lastik kullanıyorum şu an. Bir sıkıntı yok.Yol bisikletinde ön arka farkli lastik kullanan oldu mu acaba? Deneyimi olan var mi? Ön arka farkli marka model ama yakın karakteri olan lastik kullansam nasil olur diye düşünüyorum.
Ben bulamadım da internette katlanır modelini. Bir tane var 700×28 boyutunda katlanır ve 840 tl. 700×25 var bir de o 350 lira o katlanır değil herhalde. Siz nerden aldınız söyleyebilir misiniz. 700x25 almayı düşünüyorum.Katlanır hocam
Ben Yurtdışından bir arkadaş getirtip satıyordu ondan aldım. Sahibinden de gördüm 3 ilan var çiftini 1000-1200tl arası haberiniz olsun linkini koyamadımBen bulamadım da internette katlanır modelini. Bir tane var 700×28 boyutunda katlanır ve 840 tl. 700×25 var bir de o 350 lira o katlanır değil herhalde. Siz nerden aldınız söyleyebilir misiniz. 700x25 almayı düşünüyorum.
Ben yaklaşık 3 bin km’dir tubeless olanını kullanıyorum. Yol tutuşu gayet iyi, hiç patlak yaşamadım. Açıkçası akıcılık konusunda da epey iyi. Kısa ömürlü olduğunu söylüyorlar, kendi adıma 6-7 bin km’den sonrası bana ekstra ömürmüş gibi geliyor. Her sezon lastik değiştirmeye özen gösteriyorum.Vittoria Rubino Pro G2.0 kullanan var mı? İyi lastik midir acaba?
Teşekkür ederim.Ben yaklaşık 3 bin km’dir tubeless olanını kullanıyorum. Yol tutuşu gayet iyi, hiç patlak yaşamadım. Açıkçası akıcılık konusunda da epey iyi. Kısa ömürlü olduğunu söylüyorlar, kendi adıma 6-7 bin km’den sonrası bana ekstra çözürmüş gibi geliyor. Her sezon lastik değiştirmeye özen gösteriyorum.
Arkadaşlar schwalbe lugano 2 lastiklerim var bisiklet üzerinde. Carraro 042 modeli. Ama çok sık patlamaya başladı. Akşamdan şişiriyorum sabah uyandığımda patlamış buluyorum. Ya içinde kalan teli bulamıyorum ya da iç telleri zarar veriyor. Bu nedenle katlanır lastik almak istiyorum. Performans sürüşüm yok. Günlük bazen 150 bazen 70-80 sürüyorum grupla veya yalnız.
(link) set için öneriniz nedir? Alternatif olarak bu fiyata çıktıysan şu modele de bak diyebilirsiniz.
(link)
Bisikletim de bu. 25 yanak istiyorum.
293316 dosyayı görüntüle
Asfalta temas eden yüzeyde oluyor patlaklar. Jantlar üzerinde gelen stok jantlar. Açıkcası öyle çok kaliteli mi vs bilgim yok. Şeritten kastınız jant yüzeyinin içindekilerse çokta nizami durduklarını söyleyemem. Bombe yapma ile ilgili söylediklerinizi anlayamadım.Patlak içeriden kaynaklanıyorsa yeni dış lastik sorunu çözmez.
Patlak genelde iç lastiğin neresinde oluyor?
Jant şeritleriniz kaliteli mi, doğru ölçüde mi, yerine tam oturuyor mu, tel deliklerinden içeri bombe yapıyor mu, üstünde tahribat var mı?
Asfalta temas eden yüzeyde oluyor patlaklar. Jantlar üzerinde gelen stok jantlar. Açıkcası öyle çok kaliteli mi vs bilgim yok. Şeritten kastınız jant yüzeyinin içindekilerse çokta nizami durduklarını söyleyemem. Bombe yapma ile ilgili söylediklerinizi anlayamadım.
Yok böyle birşeye rastlamadım. Ama Yama yaptıktan sonra yamayı denemek için iç lastiği şişirince bazen bir yanın daha dengesiz şişmesine denk geldiğim oluyordu. Patlaklar yol tarafında ise dış lastiği değiştirmek işe yarar mı o zaman? Bir öneriniz olur mu?Patlaklar yol tarafındaysa diğerleri önemli değil.
"Bombe yapma" konusu şu: