Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Merhabalar daha önce yazmıştım fakat cevap gelmeyince tekrar sorma gereği duydum önümüzdeki günlerde hem fiyat olsun hem renk olsun aklıma yatmış olan Bianchi SLR 600 modelini almayı düşünüyorum fakat üzerindeki vites sistemi ve donanıma göre sizce o fiyatı hak ediyor mu ?

slr 600 özellikleri.PNG
slr600.jpg

@Eren Sarp ben olsam 500 lira az verip SLR 500 alırım
rublesi bundan daha iyi, 11-28 :snzdglsn:

Düzenleme:
Maşa farkı da varmış SLR 600 alınır o halde

@Lastigini sevmeyen adam
Triban 500'ü al,hiç düşünme..
@Joseph Cavalcanti
Pabuçları değiştirirseniz,bu sorunu çözersiniz..Ben öyle yaptım..

@Serkan Mıstınoğlu

Bisikleti bayiden %15'lik indirimle alacağım üzerinde gelen rubleyi satıp 11-28 rubleye geçebilirim

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Lastigini sevmeyen adam
Kısaca..Kadro şık..Maşa karbon..Vitesler iyi..Lastikler iyi..Frenler iyi..(pabuç değişmeli..ayakları iyi..Kablolar shimano)
2000 lira..5 taksit..
Alternatif bulamazsınız,aramayın..

Arkadaşlar btwin ultra 900 mü carraro 062 . Bu iki bisiklet hakkında bilgisi olan arkadaşlar artı ve eksilerini söyleyebilir mi ? Şimdiden tşk ederim .

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@Serkan Mıstınoğlu Bu SLR 500 veya 600 ün maşalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz Serkan bey (alüminyum rijit)

• Beğen
@VuLKaR

Carraro 062 bana çok daha makbul görünüyor, şuan (15-20 gün önce) Carraro Sportive 225 aldım, onun borcunu biraz hafifletince bende 062 almayı düşünüyorum ama teknik açıdan muhtemelen daha iyi tavsiyede bulunacak dostlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: VuLKaR
@Tolga67 cevabın için teşekkür ederim . Bisiklet hakkında bilgi almak yada bulmak gerçekten zormus . Bisikletcilere gidip sormakta istemiyorum kendisinde olan ürünü iyi gösterip aklımı karistirmalarindan korkuyorum. Ne adam akıllı video var ne de kullanıcılardan detaylı bilgi var. Aldığım zaman kesin detaylı bir yazı yazacağım. Gerçekten ne nedir anlamadigim için çözemiyorum. Ayrıca bisikletin hayırlı olsun güle gule kullan :)

@EnginK. SLR 500 çelik maşaymış dikkat etmemiştim, teşekkürler :eek:

Yorumumu düzenledim, şu durumda 500 TL verip Tiagra ve Alu maşa almak çok daha cazip o_O

• Beğen
Tepkiler: EnginK.
Merhaba,
İlk yol bisikletimi alacağım. İkinci el düşünüyorum. Kullanım olarak 20-50km civarı gezintiler ile başlayacağım, aynı zamandan işe gidip gelmede de kullanıcam ama ev iş arası yolum gayet düzgün. Bisikletten beklentim, sürüşten keyif almak, o herkesin bahsettiği akıcılık. Görüntüsünü beğenmem de aslında benim için önemli. Ben sahibinden.com'dan benim boyuma uygun bütün bisikletlere baktım, aralarından ilgimi çekenler oldu. Ancak, ne iyidir ne kötüdür, hangisinin hakettiği fiyat nedir pek bilgim yok. Aşağıda linkleri paylaşacağım, zamanı olan zahmet edip bana bir fikir verirse beni çok memnun eder. Aynı zamanda kendi tavsiye ettiğiniz başka, herhangi bir bisiklet de makbule geçer. İlk bisikletim olacağı için giriş seviye bir bisiklet almak istiyorum, ancak bütçem başlangıç bisikletlerinden daha geniş. Yani değeri yüksek olan bir bisiklet ikinci el uygun bir fiyat olursa almak isterim.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Arada eski bisikletler de var, görüntüleri çok hoşuma gidiyor. Ama korkuyorum biraz, pişman olurum diye.

• Beğen
@vetohan 1986 model bisikleti ne yapacaksın?Hem de 2500 TL..!
Decathlon'dan triban 500 al,geç..Bütçen iyiyse 520 al..Yarışlara gireceksen 540 al..Uçacaksan 900 al:p

Bu markayı sevmiyorsan,whistle'ın drop barına bakabilirsin..Ucuz bir bisiklet..

Bugün btwin ultra 900 af 'yi almak için decathlon a gittim ama ankara daki mağazalarında yokmuş. Izmır ve istanbuldaki mağazalarda birer adet varmış. Onlar teşhir ürünümüdür ? Buradaki çalışan kurulup sergileniyordur fakat kullandırmıyorlardır dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi

@VuLKaR 500 leri kullandırıyorlar da ultraları kullandırcaklarını hiç sanmam.

@VuLKaR bal gibi teşhir ürünü

@vetohan lapierre audacio alın başınız ağrımasın. Klasik bisiklet işi biraz ikinci bisiklet işi gibime geliyor. Yani asıl bisikletiniz olacak, onla hız ve performans yapacaksınız, spor yapacaksınız, klasik bir bisikletiniz de olacak kenarda, onunla da şekil şukul yapmak için sahilde yavaş yavaş takılacaksınız :cool:

@Serkan Mıstınoğlu Merhaba Şehir bisikleti ile Yol bisikleti'nin kadro ölçüsü farklı mıdır mesela bende Carraro 225 var 51 kadro ancak bana büyük geliyor yani 51 değil de 48-49 daha iyi olurdu boyum 1-76 bacak boyum 75 sizce yol bisikletinde hangi dadro ölçüsü bana uygun olur çünkü ben internet üzerinden sipariş edecem ankara, ist,izmir gibi yerlere gidip alma şansım yok o yüzden hata yapmak istemiyorum kadro ölçüsü konusunda.

Geri