Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@VuLKaR Ultra fiyatı kadar verecekseniz bencede Lapierre bakın rahat edin

Scudo
@korayg 2000 euro dan başlıyor Lapierre marka yol bisikleti . Nasıl bakayım o markaya :)

Geçen seneki en düşük modeli 5 bin küsür Türk lirası:)

@Tolga67 o boyda bacağınız o kadar kısa olmamalı. Doğru ölçtüğünüze emin misiniz. 48-49 kadro sizde oyuncak gibi kalır

@Kitamichiru
Bence yeterli..1200 liralık triban 100'ü saymazsak,en ucuz yol bisikleti bu..
Bu bisiklette maşa karbon..Buna dikkat..
1500 liraya 2018 model,karbon maşa bir bisiklet sahibi olacaksınız..

Bugün itibariyle btwin ultra 900 den de carraro 062 den de vazgeçmiş durumdayım. Nasip olursa insallah bayram öncesi mosso tca 735 105 alacağım:))))

@VuLKaR

Bende ikisi (Carraro 062-btwin ultra 900) arasında kaldıydım. Bunlardan vazgeçip mosso'dan yana fikrinizi değiştiren ne oldu? Bu arada mosso nerenin ürünü acaba yerli montaj mı?

@cember3454

Mossodan vazgeçtim. Cannondale nin ise kadro boyu büyük geldi malesef.

1- btwin triban 520
2- carraro cr-race 042

Bu iki bisiklette aynı fiyat bandında. Öncesinde de söylediğim gibi uzun yollarda sürmek istiyorum alacağım yol bisikletini. Son kararımı bu iki model üzerinden vereceğim. Sizce hangisi daha uygundur?

@Tolga67 bisikletçiye gitmek istemiyorum demistim ama bugün gittim ve bu kadronun sora setlisini gördüm. Inanılmaz derecede hoşuma gitti kaynak izlerinin olmaması kabloların kadro icinden geçmesi ve sağlamlık bakımından 6061 den daha dayanıklıymış. Daha sonra internette biraz araştırma yaptım sadece lastiklerde sorun yaşayanları gördüm ve yorumlar eski tarihliydi. Şuanda öyle bir sorun devam ediyor mu bilmiyorum. Yeni tarihli yorum göremedim. Tayvan ürünüymüş. Ümit bisiklet topluyormus Türkiye de . Ayrıca kadroların geneli tayvan da üretiliyormus sanırım. Ve mosso başka bisiklet firmalarına da kadro üretiyormus öğrendiğim kadarıyla. Kadrosu gerçekten çok güzel duruyor tıpkı karbon gibi. Sadece ayna kol un orada kaynak izleri var . Nasip olursa inşallah alacağım. Son karara ulaştım

• Beğen
Tepkiler: Tolga67
Rockrider 520'mi satıp yol/şehir almak istyordum bunu buldum sahibinden de Tiriban 500 YOL BİSİKLETİİlan No: 540916583 (link) . Satıcıya mesaj attım üzerine ne kadar istersiniz falan diye benim bisikletim daha 7 aylık 300km, en az 900den bırakmayı planlıyorum fakat aradaki 400de fazla geliyor. Acaba 250-300 civarı bir fiyata anlaşabilirsem alayım mı ne dersiniz?

@Kunget

Ben Triban 500’ü hep bu fiyatlara goruyorum. Galiba ikinci el piyasasi bu. Yani fiyat normal, bisiklet temizse.

merhaba arkadaşlar.. bisiklete başlangıç için 1000-1200 TL bütçe ile yol bisikleti tavsiyesi istiyorum.. düz gidon ve V fren olsun istiyorum.. bisiklet tecrübem olmadığı için size danışayım dedim.. marka ve model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.. (benzer konu varsa kusuruma bakmayın..forum çok geniş olduğu için bulamadım)

@vetohan bende fotoğraflarını gördüm sadece. Sıcak baktı ama istediği para bana fazla eğer düşerse geçebilirim yani

Arkadaşlar 2019 model bisikletlerde shimano 105 setinin r7000 modelini kullanacaklarmış sanırım. Forumda da baktım ama bu r7000 serisinin r5800 serisinden elle tutulur bi farkı varmıdır acaba. Pek anlamadım. Tiagra 4600 le 4700 serisi arasındaki kadar fark olur mu acaba

@cember3454

Btwin triban 520 tur bisikletine daha yakın bir model ve maşası karbon olduğu için tercihim o yönde olacak.

(link)

Bu bisiklet alınır mı?

@cember3454
Bu bisiklet 2017 değil..2017 olanı siyah beyaz..Bu 2016'dır..Belki 2015..Bilemiyeceğim..
Peşin bu bisikleti almak yerine,sıfırını almak daha mantıklı bence..Sıfırı,yani 2017 olanı biraz farklı..Mesela 2017'de gidonun içinden kablolar geçiyor..Bu modelde dışarıda..
Yine de bütçe meselesi tabi..

@ahlaksız tamamdır. Haftasonu decatlon a gideceğim sıfırını alacağım. İnşallah doğru bir karar vermişimdir. Sürüşlerimden sonra deneyimlerimi ve yorumlarımı forumda paylaşacağım.

Mosso Cavalier 700 Claris 2018 ile Kron rc 2000 2018 i karşılaştırıp artı ile eksi yönlerini yazabilir misianiz

@Serkan Mıstınoğlu mosso Cavalier 700 ile Kron rc 2000 içinde detaylı karşılaştırma yaparmısınız

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Emirhan1465 yakın bir zamanda yapamayacağım malesef. Ama geçen karşılaştırmada kron kötü bir sonuç almıştı

Geri