EA00x
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yanıtınız için teşekkür ederim.İlk düşünmeniz gereken, bulduğunuz RC 011'in boyunuza uygun olup olmadığı. Boyunuz, iç bacak boyunuz ve bisikletin kadro boyu kaç?
Bisikletin 4 yıllık olsa da kullanılmamış olanı 14711 liradan satılıyor (kadro boyu belli değil), bundan sonraki fiyatlar 18 bin TL ve üstü. Bulduğunuz ikinci else fiyatı ne kadar?
Tourney setli bir yol bisikleti belirgin fiyat avantajı sunduğunda mantıklı olabilir. RC 011'in avantajı, kaset ruble kullanması. Bu sayede ruble, attırıcı ve kol değişikliğiyle tümüyle Claris sete geçilebilir, tabii sadece 7'li rubleye uygun kısa freehub'lı bir göbek kullanılmadıysa (bu satıcıya sorularak ya da yakından bakıp bir spacer kullanılıp kullanılmadığını gözleyerek anlaşılabilir).
RC 011 Aero kadrosu ve çelik maşasıyla biraz ağır olmalı.
KADRO: ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE HYDROFORMED SMOOTH WELDINGMAŞA: ÇELİK RİJİT 1.1/8"ARKA VİTES: SHIMANO TOURNEY A070ÖN VİTES: SHIMANO CLARIS R2030KRANK TAKIMI: SHIMANO TOURNEY A073 50X39x30TARKA DİŞLİ: SHIMANO HG200 12-28T KASETVİTES KOLU: SHIMANO TOURNEY A070 3X7FREN: ALÜMİNYUM KUMPAS FRENLASTİK: CHAOYANG 700X25CJANT: CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
"Uzun yol"dan kastınız nedir?
Kron XC75 bisikletim ile takas yapacağım bisiklet Carraro RC 011 - 54cm kadro.
Deneme sürüşü yaptım boyuma uygun, boyum 175cm. Bisiklet sürmeye yeni başladım 1 aylık bir süre oldu, mevcut bisikletime heybe çanta istediğimi koyup çıkabiliyorum ağırlık taşıyabilirim, aklımı karıştıran tek olay bu Carraro RC 011 ile muhtemelen bunu yapamayacağım. Ama bir yönden de uzun yollar yapmayı düşünüyorum 300-400 km lik. Bu Carraro ile bunu yapabilir miyim, yolda yaşayacağım sıkıntıları kolayca aşabilir miyim, bu takası tavsiye eder misiniz?