ModernOblomov
Daimi Üye
- Tepki
- 2.423
- İsim
- Oblomov
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Pek çok kişi dıştan daha ince olsa da zincirin iç genişliğinin aynı olduğunu ve sorunsuz kullandıklarını belirtmiş internet yorumlarında ancak ilginç bir bilgi var.İşin aslı sorduğum şeyi zaten denemem gerekicek. 9 lu aktarıcıyı 8 li sistemde kullanmaya uğraşıyorum. Vites kolu uyumlu olur diye duymuştum. Belli bir modele kadar çekme oranları da aynı oluyor. 9 lu - 10 lu aktarıcılar yeri geldiğinde 7-8li sistemlerde çalışabiliyorlar. Bu en net sram sistemlerinde belli. Shimano'da da aynı durum söz konusu.
Yagi ve kiri çözüp akıtıyorsa kullanırsınız. Sonucta amac metali aşındırmadan uzerindeki kir ve yağı çözüp ayırmak. Sıcak su, deterjan, mazot, benzin, ağır yağ cözücü, wd40...Zincir temizliği için önce kiri ve eski yağı sökmek için ekteki balata temizleyiciyi aldım ama forumda kullanan görmedim . Bununla zinciri temizleyemezmiyim ?
Merhaba zincir üstündeki pisliği atacaktır güvenle kullanabilirsiniz sadece kullanırken kiri yere bırakıyor ona dikkat edinZincir temizliği için önce kiri ve eski yağı sökmek için ekteki balata temizleyiciyi aldım ama forumda kullanan görmedim . Bununla zinciri temizleyemezmiyim ?