Bu söylediğiniz çok doğru, bir önceki 6. katta yaşadığım evde sırf bu yüzden sürüş sayım azalmıştı eskiye oranla, şimdi 2. kattayım ve hiç üşenmeden çıkıyorum her seferinde. Bir de o eski bisikletim 15,5 kilo idi. Onun da etkisi vardır bir miktar.28 jant olduğu için apartmanın ufak asansörüne hiçbir şekilde sığmıyor. Mecburen sırtlanıp 4. kata taşıyorum. Bazen bu taşıma işi yüzünden bisiklet sürmeye üşendiğim oluyor.
denedim hocam yine sığdıramadım iç hacim baya küçük 2 kişi anca sığıyor.@bohemamca ön lastik diyecektiniz galiba. Ama bir kere de gidonu 90 ° çevirerek deneyin. Fren hortumlarına dikkat ederek , bisikleti tek teker üzerinde , asansöre çapraz yerleştirin.
hocam bilmediğimden soruyorum hidrolik fren sisteminde teker sökülüyken frene basarsak ne oluyor acaba? Ben de ona göre dikkat edeyimHidrolik frenli bisiklette teker sökülüyken fren koluna çarpmamaya özen göstererek, türlü cambazlıklarla inip çıkıyorum hergün.
@er ai gidonu 90° çevirerek denediniz mi?
Teşekkür ederim cevap için@bohemamca teker sökülüyken frene basarsanız kaliperden pistonlar yerinden çıkar fren sıvınız akar ve freninize tekrar hidrolik sıvı doldurmak zorunda kalırsınız.
Hidrolik sivi falan akmaz o nerden çıktı? Sadece Pistonlar acik kalir@bohemamca teker sökülüyken frene basarsanız kaliperden pistonlar yerinden çıkar fren sıvınız akar ve freninize tekrar hidrolik sıvı doldurmak zorunda kalırsınız.