Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bikeinn

Aliexpress ile bu tür şirketleri karşılaştırmayın.. direkt faturasını yazar fotografınıda kargoya verceğizaman çeker gümrük verginizi seve seve ödersiniz.. Ptt ile delir. DHL ile de gönderir ama bi siparis parası tutar..

Scudo
2 haftada geliyor, aliexpress hariç faturaya düşük yazabilen çok site yok o yüzden hesapladığınız vergiyi ödersiniz.

ali express hiçbir şey yazmıyor paketin üstüne

@Goflet 6 gün mü? Gerçekten mi ?
Ksk dan bornovaya ptt 1 haftaya getiriyor.

Bikeinn kargo ücretleri neden bu kadar pahalı?

kargo ücreti normal

Sun dönemde bikeinn den sipariş veren oldu mu? Corona nedeni ile kargolarda gecikme yada gonderilmeme oluyor mu? Sipariş vermek istiyorum.

@rhaegar Teşekkür ederim hocam sıkıntı yok o zaman demek ki verelim siparişimizi

Risk alıp 1500 tl tutarında sipariş veriyorum. Ptt gonderimi ile. Bakalim ne zaman gelicek. Site biz normal çalışmaya devam ediyoruz diyor. Ptt de şu günlerde çok yoğun gecikme olurdiye tahmin ediyorum. Ama salgın sonrası fiyatlar artar endişesi ile eksiklerimi şimdi tamamlayayım diyorum.

@Tutmosis89 evet gecikme oluyor. Sandalet aldım, bi 10 gün kadar gecikecekmiş depoya gelmesi. Neyseki e postalara hızlı cevap veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Güncel olarak kullanan mevcut mu?

@safex evet, 2 hafta önce sipariş verdim

Bir ürünü Bikeinn sitesinde kredi kartıyla satın alamadığım için sitenin ortak oluşumu olan Trekkinn.com sitesinden satın aldım.
3'ünde oluşturduğum sipariş bugün kargoya verildi. Merak eden olursa gelişmeleri paylaşırım.

@safex ben 2 çift sandalet aldım, burdaki 1 çift fiyatına denk geldi kargoyla.

Geri