muratty
Üye
- Tepki
- 137
- İsim
- Murat
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Danca ogrenme sebebi nedir aceb?Şu aralar 4. dil öğreniyorum. Danca ne kadar güzel bir dilmiş resmen Almancanın basitleştirilmiş hali gibi geldi.
Bisiklet ile sık sık sürüşe çıktığım arkadaşım Danimarkalı.Danca ogrenme sebebi nedir aceb?
Çekiçteki sap deliğini nasıl yaptın? Frezen mi var?
Sorum yeterince açık olmamış. Çekicin kafasındaki, ağaç sapın girdiği deliği nasıl yaptın?Çekiçteki sap deliğini nasıl yaptın? Frezen mi var?
Hahaha hiçte güzel bir dil değil, ağızlarına sanki patates tıkamışsında konuşmaya çalışıyorlar gibi..Şu aralar 4. dil öğreniyorum. Danca ne kadar güzel bir dilmiş resmen Almancanın basitleştirilmiş hali gibi geldi.
Abi kaç kere Almanca öğrenmeye çalıştım her seferinde patlak verdi belirli olaylardan dolayı. Sonra bir Danca ya bakayım dedim bana basitleştirilmiş Almanca gibi geldi. 😁Hahaha hiçte güzel bir dil değil, ağızlarına sanki patates tıkamışsında konuşmaya çalışıyorlar gibi..
Almanca bilenler, Norveç ve Danimarka dillerini kolay öğrenebiliyor orası kesin doğru birşey. Ama Danca kaba bir dil, iş yerinde Danimarkalı biri var bazen ne dediğini anlayamıyorum, Norveçli arkadaşa soruyorum ne diyor bu diye.. Salla bende anlamıyorum ki diyor. Düşün ne acaip bir konuşma şiveleri var. Hadi ben ve benim gibiler sonradan ülkeye gelme olduğu için %100 bu dili konuşmamız imkansız dolayısıyla anlamada zorluk çekmemiz normal, ama normalde bir Norveçlinin, bir Danimarkalı ile çok rahat anlaşabilmesi lazım, ama onlarda zorlanıyor anlamakta.Abi kaç kere Almanca öğrenmeye çalıştım her seferinde patlak verdi belirli olaylardan dolayı. Sonra bir Danca ya bakayım dedim bana basitleştirilmiş Almanca gibi geldi. 😁
Komple yeni bilgisayar almak. Sadece ekran kartı değil.Alan Wake 2’ yi bilgisayara yükledim .Oyun sorunsuzca açılıyor ama ekran kartım mesh shader denen yeni bir direct x teknolojisini desteklemediği için oyun 10 fps olarak kare kare donarak oynanıyor.Var mıdır bunun çözümünü bilen, yazılımsal olarak çözülebilir mi ? Eğer çözülemiyorsa tek çare yeni ekran kartı satın almak maalesef.