osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Masallah Fire 3.2 20yi geçmiş. G2yi satmadan guc bela da olsa iyi ki almışım diyorum simdi.Fiyatlar :/
Pejonun gravel 8,5 mosso 9 carraroda 9 parayı denklersemde düşündurecek bu fiyatlar.
Pc cok yavastı bugün rıca ederın eğer vaktım olursa.@osmancan71
Bu listenin tamamı mevcut mudur sizde? Bir arkadaşım mtb araştırıyor onun için lazım olabilir.
İsterseniz hemen G0 ımı verebilirim hatta süre süre getirir süre süre götürürüm tabi isterseniz 😂😂Cannondale synapse karbon sora setli bisikletimi isteyen olursa gravel bir bisikletle değiştirmek istiyorum. Artık tur ağırlıklı bineceğim için böyle bir şey düşünüyorum. Değerinde bir gravel ile değişim yapabilirim...Bisiklet 56 kadrodur..
Şu listeyi gördükten sonra, "iyi ki MTB'yi satmayı beklemeden ,G2'yi almışım" dedim Cole Rollen jant setli olması da üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı olduFiyatlar :/
Pejonun gravel 8,5 mosso 9 carraroda 9 parayı denklersemde düşündurecek bu fiyatlar.
@mariokaldato gibi diyeyim Sedona MTB takas.
@sadettin Z.aslında çok faydalı olur. Artık yarışmayacağım için böyle bir işe kalkışıyorum. Bu konuda beni yönlendirebilirsiniz...Yani hangi gravelin daha uygun olduğu konusunda ...vb
Arazide carraro mu yoksa Bisan mı avantajlı. Anladığım kadarıyla carraroBenim bunlar arasındaki tercihim Alltrail oldu. Zaten mtb sahibi de olduğum için teknik arazide onu kullanmak daha makul. Kamplı turlarda ise saydığım artıları benim için daha öncelikli. Kısmetse yakın zamanda değişimi yapacağım.
Arazide carraro mu yoksa Bisan mı avantajlı. Anladığım kadarıyla carraro
Bu arada sordugunuz bisikleti bugün ogrenemeyecegım galiba. Pazartesi fırsat bulursam sorarım. Hatta dırek maılı ıletmesınıde isteyebilirim olur derse
Peugeout G14'ün geometrisi bence çok yanlış.Yaklaşık 4-5 aydır gravel bisiklet kovalıyorum diyebilirim, Türkiye'de zaten az miktarda olan modellerden istediğim gibi olanı stokta kalmamıştı, mevcut temin edilebilen marka-modeller de benim hoşuma giden özelliklerde değil. Yurtdışına da baktım ama orası da pek iç açıcı değil, ya stok yok ya da çok pahalı modeller var.
Yakın zamanda karşıma Peugeot GR14 çıktı. Üzerindeki donanım tam istediğim gibi, renkler ve lastikler tam olarak istediğim gibi, fiyat da tam kafamdaki fiyat. Amma ve lakin kadro boyları kafamı karıştırdı. Ben diğer markalarda kendime göre 54-56 cm kadro boyu bakarken, bu modeldeki en büyük kadro boyu 525mm olarak gözüküyor.
İşin diğer ilginç tarafı, Peugeot benim çok araştırdığım bildiğim bir marka değil. Yurtdışı sitelerinden bakayım dedim, bu modeller zaten ne resmi sitesinde var ne de diğer yurtdışı alışveriş sitelerinde var. Tahmin ediyorum ki Türkiye'ye özel yapılmış modeller, burada Peugeot bisikleti temsil eden firma herhalde isim hakkını alıp üretim yaptırıyor olabilir, tam bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazabilirse mutlu olurum.
Bir konu da şu ; Gravel bisikletlerinin geometri bilgilerini de çok araştırmadım, örnek olarak Scott 'un gravel modeli ile karşılaştırdığımda birçok farklılık görüyorum. İlk göze çarpanlar Top Tube mesafesi (reach mesafesini peugeot belirtmemiş) ve sele borusu açısı. Yorumlayabilecek olan var mı acaba bunları.
Yani Large olarak satılan 525mm boyundaki kadro sizce 185 cm boyundaki birine olabilir mi.
Ben gcn gibi paylaşım sitelerindeki gravel videolarına baktığımda genelde mtb pedalı kullandıklarını görüyorum. Bu biraz da bisikletten ne istediğine bağlı. Yani yarışacaksan tabi yol spd si ama gravelin felsefesine bakacak olursak mtb pedalının kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum.Selam dostlar, gravel bisikletinde kilitli mtb pedalı veya yol pedalı kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var. Kullandığınız bölgenin özelliği ile tercih ettiğiniz pedal çeşidini yorumlarsanız sevinirim. Carraro gravel var bende. Gruplarla çıkarsam asfaltta kullanıyorum ancak kendim çıkarsam hafif araziye de girebiliyorum. Aklımda mtb pedalı var ama tavsiyelerinize de açığım