JusTiMe
Siyah Bisiklet Delisi
- Tepki
- 1.079
- İsim
- emre
- Bisiklet
- Mosso
@gok
TEŞEKKÜRLER
Kadro kulağımı Fransa dan 1 hafta içinde getirttirdim.kırık olanı da acil durumlar için kaynak yaptırdım.Umarım kullanmak zorunda kalmam Ama şunu asla unutmayın ;tur planınız varsa mutlaka yedek yanınızda bulundurun....bol bisikletli günler
Merhaba.Geçmiş olsun.Merhaba,
Siz yazalı uzun zaman olmuş ama forumda araştırırken mesajınızı buldum. Aynı kadro kulağından ben de getirteceğim. Siz hangi siteden almıştınız acaba? Ben aşağıdakini buldum ama ölçüleri aynı mı karar veremedim.
Teşekkürler.
(link)
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Merhaba.Geçmiş olsun.
(link)
Şimdi tekrar siteyi ziyaret ettim,maalesef bizim memlekete göndermiyorlarmış.Çok saçma.Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Bu siteyi buldum mesaj attım ancak Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını bildirdiler. Wiggle'da, Vitus Hanger 19 - Vitesse Evo 2016-19 ürününü buldum. Sizinkinin linkini vererek aynı mı diye sordum cevap vermediler. İnternetten araştırdım ancak bulamadım. Şu an beklemeye aldım.
Çok teşekkür ederim.Şimdi tekrar siteyi ziyaret ettim,maalesef bizim memlekete göndermiyorlarmış.Çok saçma.
Sizin kulak bu mu?
Kadro kulağınız Wiggle da bulduğunuz ile aynı.Bence araştırmalarıma göre alternatif yok gibi görünüyor.Eğer cnc vs... uğraşamam diyorsanız Wiggle siparişinizi vermeniz mantıklı olur.