Scudo Sports

Kadro kulağı kırılması, önlemleri ve çözümü

(link) doğa bisiklette araştırdınız mı ki bu sitede ucuza bulmanız mümkün olabilir bu linke tıklandığında 1 tanesi sizin aradığınıza çok benziyor törpü yapılırsa sizinkine olabilir belki de fiyatı üstelik 22tl :D
ya da bu (link)
olmadı bu (link)

Scudo
@JusTiMe Evet 025 numaralı olan benzer bir ürün.yanlız üst kısmı oval,bende ki ürün köşeli.şekillendirilebilir sanırım.vida delikleri de kadroya uyması lazım tabii.

Orjinalini bulana kadar idare edebilecek şöyle bir ürün de varmış Acil Durum Kadro Kulağı

(link)

• Beğen
Tepkiler: azmicndk
Kadro kulağına benzer bir ürün buldum. (link)

• Beğen
@Yusuf'san
Bu ürün kısa bir sürüş için eve dönüşü sağlayabilir ama uzun sürüşler için anlamı olmaz sanırım.acil durumlar için iş görebilir tabii
@gok
Dikkat ederseniz benim kanca vida delikleri(küçük olan yerler)daha geniş araları ve sol vida deliği daha aşağıda bir yerde konumlanmış.bu kadro kulağını alsam,belki yeni vida yerleri açtırırsam uyum sağlayabilir.

Bu arada mesajlar için teşekkürler

(link)
İşte aradığım şey burada :)

• Beğen
Tepkiler: Ufuk A.
(link) en çok benzeyen herhalde bu

@JusTiMe
Evet.bu ürünü deneyeceğim sipariş listemde.

Mosso Legarde,yedek almak istedim ve karşılaştırdım.Uygun olan Aliexpres te
(link) 2 numara.

Şişman bisiklette
(link)

Doğa bisiklette
(link)

Benzer bir başka kadro kulağı daha:) (link)

• Beğen
@gok
TEŞEKKÜRLER

Kadro kulağımı Fransa dan 1 hafta içinde getirttirdim.kırık olanı da acil durumlar için kaynak yaptırdım.Umarım kullanmak zorunda kalmam :) Ama şunu asla unutmayın ;tur planınız varsa mutlaka yedek yanınızda bulundurun....bol bisikletli günler

• Beğen
Tepkiler: Ufuk A.
Merhaba arkadașlar merdivenlerden buny hop çekip atladıktan hemen sonra aktarıcıyı jantın telleri arasında buldum yalama olmuș ve çıkmıștı yerinden ne yapacam.

_20180905_201919.JPG

_20180905_202316.JPG

Öncelikle merhabalar sevgili forum üyeleri dün bi bisiklete çıkayım dedim ancak boş bi alanda stoppie yapıyım dedim başta tam kaldırdım ama malesef yapmasaymışım bisiklet düştü baktım herhalde birşeyi yoktur diye aldım ama süremedim gördüğüm manzara kadro kulağının yamulmasıydı yolda attırıcıyı söküp devam ettim eve vardığımda resimdeki bölüm yalama olmuştu ne yapmam gerekir ? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim (not olarak ordaki yuvarlak kısım)

Dosyalar

• 15401833703591633429609.jpg
    15401833703591633429609.jpg
    1,4 MB · Okunma: 58
@EnsarMTB kadro kulağı bulabilirseniz değiştiirin.Benim kadro kulağımda kırıldı,orijinalini bulamıyorum.Yenisi varsa mutlaka değiştirin.

IMG_20200531_110440.jpgIMG_20200531_110418.jpg
Screenshot_20200531_201111.jpg

Maalesef bende kulağı kırılanlardanım😅
Resimlerdeki kulaktan TÜRKİYE de bulamadım. Aliexpressten buldum. Fakat 3-4 hafta idare edecek bir şeyler bulmak istiyorum.
Daha önce tecrübe eden arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
Aklıma şuanda ilk gelen şey kaynak yaptırmak. Daha önce deneyimleyen oldu mu?

@gok
TEŞEKKÜRLER

Kadro kulağımı Fransa dan 1 hafta içinde getirttirdim.kırık olanı da acil durumlar için kaynak yaptırdım.Umarım kullanmak zorunda kalmam :) Ama şunu asla unutmayın ;tur planınız varsa mutlaka yedek yanınızda bulundurun....bol bisikletli günler

Merhaba,
Siz yazalı uzun zaman olmuş ama forumda araştırırken mesajınızı buldum. Aynı kadro kulağından ben de getirteceğim. Siz hangi siteden almıştınız acaba? Ben aşağıdakini buldum ama ölçüleri aynı mı karar veremedim.
Teşekkürler.
(link)

Merhaba,
Siz yazalı uzun zaman olmuş ama forumda araştırırken mesajınızı buldum. Aynı kadro kulağından ben de getirteceğim. Siz hangi siteden almıştınız acaba? Ben aşağıdakini buldum ama ölçüleri aynı mı karar veremedim.
Teşekkürler.
(link)
Merhaba.Geçmiş olsun.
(link)

Merhaba.Geçmiş olsun.
(link)
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Bu siteyi buldum mesaj attım ancak Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını bildirdiler. Wiggle'da, Vitus Hanger 19 - Vitesse Evo 2016-19 ürününü buldum. Sizinkinin linkini vererek aynı mı diye sordum cevap vermediler. İnternetten araştırdım ancak bulamadım. Şu an beklemeye aldım.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Bu siteyi buldum mesaj attım ancak Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını bildirdiler. Wiggle'da, Vitus Hanger 19 - Vitesse Evo 2016-19 ürününü buldum. Sizinkinin linkini vererek aynı mı diye sordum cevap vermediler. İnternetten araştırdım ancak bulamadım. Şu an beklemeye aldım.
Şimdi tekrar siteyi ziyaret ettim,maalesef bizim memlekete göndermiyorlarmış.Çok saçma.
Sizin kulak bu mu?
Kadro kulağınız Wiggle da bulduğunuz ile aynı.Bence araştırmalarıma göre alternatif yok gibi görünüyor.Eğer cnc vs... uğraşamam diyorsanız Wiggle siparişinizi vermeniz mantıklı olur.

Dosyalar

• SCT_244755_2.jpg
    SCT_244755_2.jpg
    51,3 KB · Okunma: 6
Son düzenleme:
Şimdi tekrar siteyi ziyaret ettim,maalesef bizim memlekete göndermiyorlarmış.Çok saçma.
Sizin kulak bu mu?
Kadro kulağınız Wiggle da bulduğunuz ile aynı.Bence araştırmalarıma göre alternatif yok gibi görünüyor.Eğer cnc vs... uğraşamam diyorsanız Wiggle siparişinizi vermeniz mantıklı olur.
Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Engerek
Geri