Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Hepinize kolay gelsin. Sedona 410 kadro kulağı yenileyenimiz var mıdır. Elimde yedek bulunsun diye 1 tane almayı düşünüyorum. Alan arkadaş varsa ne aldı? kodunu hatırlıyor müdür? Vona markada çok var..

Hocam öncelikle selamlar. Bende bir kaç gün önce sizin gibi elimde dursun ekmek istemez su istemez bi sıkıntı anında aramaktansa 1 kadro kulağı elimde olsun diye düşündüm. Forumdaki çoğu arkadaşa danıştım. Genel fikir çok büyük bir uçmalı kaza ya da araba çarpması dışında kadro kulağının kolay kolay kırılmadığı yönündeydi. Zaten sizinde bildiğiniz gibi en az 100 farklı kadro kulağı olduğundan birebirini bulmak ayrı bir mesele. Karar sizin ama alırsanızda haberim olsun en azından marka modelini öğrenmiş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Scudo
tesekkürler.. bakıp geliyorum...

Evet bant var sanırım. Çünkü jantin içi siyah. Resmini de atıyorum..

Hocam baktım jant a. Bant var galiba. Resmini de attım aşağıya..

Hocam selamlar. Benim 2016 model 410'um da bir seferinde içeriden patlamıştı. 10-15 liralık bir "jant şeridi, iç lastik koruyucu" alıp, jantın iç kısmına sardıktan sonra bir daha lastiğim patlamadı. (Lastikler Schwalbe Marathon Plus) :D

iyi akşamlar. arkadaşlar internetten matara kafesi aldım. Ama vidalari yok idi. Satıcı bisikletin kendisinde vidalar vardır dedi. Acaba sedona 410 (2018) da vida var mı yok mu. Baktım ama bilemedim. Bir cışını var. emin olamadım. bilgisi olan var mı bu konu hakkında. o vidalari nereden temin edebilirim yoksa..

Bisikletin matara vidaları yok... Benim aldığım kafeste vardi

• Beğen
Tepkiler: 33murat33
Bisikletin matara vidaları yok... Benim aldığım kafeste vardi
Hocam vida olarak bunların özel vidalarimi var. Ben hirdavatciya gitsem satıcıya ne demeliyim. Matara kafesi vidalari için. Normal vida mi alan vida mi ne demeliyim ki satıcı bana yuvaya uygun vida versin..

Normal vida mi alyan vida mi..

@33murat33 bisikletciye git. O sana uygun anı verir

teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Sedona 410 aldım. 48 kadro, yani bana en uygun kadro. Boyum 175 cm. Ama sorunum şu. Bisiklete binip paten çevirince, dizlerim biraz bükük kalıyor. Mesela şu an seneye oturup, ışıkta beklediğim zaman, sadece ayak uçlarım yere temas ediyor. Buna rağmen paten çevirirken dizlerim gereğinden fazla bükülüyor, diye düşünüyorum. Seleyi daha fazla kaldirirsam da bu sefer -dururken, mesela ışıklarda- de ayaklarimin yer ile teması olmayacak. Bunun nedeni ne olabilir. Bu 48 kadro bisiklet bana büyük mü geliyor yoksa..

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Sedona 410 aldım. 48 kadro, yani bana en uygun kadro. Boyum 175 cm. Ama sorunum şu. Bisiklete binip paten çevirince, dizlerim biraz bükük kalıyor. Mesela şu an seneye oturup, ışıkta beklediğim zaman, sadece ayak uçlarım yere temas ediyor. Buna rağmen paten çevirirken dizlerim gereğinden fazla bükülüyor, diye düşünüyorum. Seleyi daha fazla kaldirirsam da bu sefer -dururken, mesela ışıklarda- de ayaklarimin yer ile teması olmayacak. Bunun nedeni ne olabilir. Bu 48 kadro bisiklet bana büyük mü geliyor yoksa..
Hocam, binmeden önce patenlerinizi çıkartırsanız sorununuz çözülür diye düşünüyorum. :D

Bacak boyunuz çok kısa değilse, bu kadronun size büyük değil, küçük bile olması gerek. Aynı boydayız, bacak boyum 80 cm. 52 cm kadro tam oluyor.

• Beğen
Bacak boyum 78 cm..

Bisikletin yeni modellerının ağırlığı nedir. Konu açıldığında bısıklette kullanılan parcalarla sımdıkıler farklı. Merıda speeder ıle ıkısı arasında düşünüyorum bu aralar fıyat farkına değer mı diye

• Beğen
Bisikletin yeni modellerının ağırlığı nedir. Konu açıldığında bısıklette kullanılan parcalarla sımdıkıler farklı. Merıda speeder ıle ıkısı arasında düşünüyorum bu aralar fıyat farkına değer mı diye
Ben bisikletten memnunum. Ağırlığı 12.4 kg. Ama bisikletin iç ve dış lastikleri berbat ötesi. Selesi de berbat. Bunları mutlaka degistirmen gerekiyor. Frenleri idare eder. Şu an ki aklım olsa ikinci el Giant Escape 2 alırdım aynı fiyata...

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Arkadaşlar ; 410'da topeak'ın super tourist dx arka bagajı var. Buna uygun polisport georgia modeli hariç ; takılması kolay olan çamurluk önerilerinizi bekliyorum. Aklımda sks bluemels var fakat önceden kullanmadığımdan sorun çıkarıp çıkarmayacağından emin değilim.

Ben bisikletten memnunum. Ağırlığı 12.4 kg. Ama bisikletin iç ve dış lastikleri berbat ötesi. Selesi de berbat. Bunları mutlaka degistirmen gerekiyor. Frenleri idare eder. Şu an ki aklım olsa ikinci el Giant Escape 2 alırdım aynı fiyata...
sele ile lastik var bende yedek aldığım. ama madem öyle ise bende ikinci el speeder 100 yada dediğin gibi giant escape bakayım.

• Beğen
Merhaba arkadaslar. Sadece yaz aylarinda ise gidip gelmek icin kullandigim sedona 410'umu is yeri adresi degisikligi icin satmak zorunda kaldim ne yazik ki. Bisikletimde bircok aksesuar ve ekstra verilecek urunler vardir. Incelemek isteyen bakabilir. (link)

@emrhyldrm
Bisikletin fiyatı yanlışlıkla yazılmış olabilir mi? Aksesuarlar var tabi ama bisikletin şu anki sıfır fiyatının iki katından fazlasını yazmışsınız. N11de 1700 tl Civarına bulunabiliyor.

@emrhyldrm
Bisikletin fiyatı yanlışlıkla yazılmış olabilir mi? Aksesuarlar var tabi ama bisikletin şu anki sıfır fiyatının iki katından fazlasını yazmışsınız. N11de 1700 tl Civarına bulunabiliyor.
Aksesuar fiyatlarını ekleyip öyle yazmış. Evet aksesuarlar kalite ama bisikleti onlarla olacak çıkmaz gibi geliyor. Tek tek satarsa belki uzun sürer ama daha rahat satar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@runaway60
Haklısınız, aksesuarları bisikletten ayrı satmak daha anlamlı. Şimdiye kadar garmin, vs olmadıkça ufak tefek aksesuarların fiyatta önemli bir fark yaratabildiğini görmedim. Hele kullanılmış matara, kask, lastik gibi ürünlerin neredeyse hiç etkisi olmuyor.

Neyse yine de satıcının kendi bileceği bir şey.

Geri