Scudo Sports

Silinebilir...

Dünkü "Vatana Hoş mu Geldim" sürüşünün Yeşilyurt'ta kaybolmadan önce aldığım ekran görüntüsü. Bisiklet yoluna girmesem kesin fazla olurdu. Her yer ıslak olunca temkinli gittim. 😁
Screenshot_20210713-033224_Strava.jpg
SİLİNEBİLİR...

Scudo
Dünkü "Vatana Hoş mu Geldim" sürüşünün Yeşilyurt'ta kaybolmadan önce aldığım ekran görüntüsü. Bisiklet yoluna girmesem kesin fazla olurdu. Her yer ıslak olunca temkinli gittim. 😁
269325 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
Gardaşım hoşgeldin. @hamlet2006 'yı rampalarda hırpalamaya hazırmısın? Malum onda hatırı sayılır göbek ve idman yapılmamış kayıp zaman çok.
Bu mesajı silmeyin , ilerde baktığımda kahkaha ile gülmek istiyorum.
Tabiki silinmemeli. :koptum: :koptum::koptum::ssrtcbya::harika:

@hamlet2006 'yı rampalarda hırpalamaya hazırmısın? Malum onda hatırı sayılır göbek ve idman yapılmamış kayıp zaman çok.
Bu mesajı silmeyin , ilerde baktığımda kahkaha ile gülmek istiyorum.
Asla bunun cevabını alamayacaksın:snzdglsn:
Bunun cevabını alabilmen için benim @Cemal Ç. ile bisiklet turu yapmam gerekir. Bu gidişle zor.
Hiç kondisyonum yok.
Belki de bisiklete binmeyi bile unuttum. :krktm:

Turkovac olacağım diye diye erteledim. Aşı finale geliyormuş da neyse 7 farklı firma daha aşı çalışmasına başlamış. Birazda onları beklerim.

Çok değil yahu, şurayı...
16265062670102615003348224694897.jpg
çıkınca eve vardım sayılır.😅
Hava biraz sıcak o kadar değil mi @LaLinea ?😁
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
Sayın @hamlet2006 10 km'de 28 km/sa hız diyordunuz.😁
Evden çıkıp Buca köprüsünden Yeşildere caddesine girdim ve Altınyol civarlarında telefona baktım. 😉
Screenshot_20210718-184220_Strava.jpg
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
Sayın @hamlet2006 10 km'de 28 km/sa hız diyordunuz.😁
Evden çıkıp Buca köprüsünden Yeşildere caddesine girdim ve Altınyol civarlarında telefona baktım. 😉
269719 dosyayı görüntüle
Gardaşım yüklen ama çok incitme tatil süren baya uzun. Yavaş yavaş daha çok malzeme çıkar. (Dilim böyle söylüyor)
Vur vur inlesin , @hamlet2006 dinlesin (Kalbim böyle söylüyor):koptum:
Sen döndükten sonra buradan baya üfürecek , tahmin etmesi zor değil. Sakarlık faaliyetlerinden uzak dur.:harika:

Evet, der ki Ludwig:- Söyleyecek iyi bir şeyin yoksa susmak en güzelidir-..

Evet, der ki Ludwig:- Söyleyecek iyi bir şeyin yoksa susmak en güzelidir-..
İleti alınmıştır (sanırım), teşekkür ederim. 😅
SİLİNEBİLİR...

Koalisyon epey bi büyümüş.
@Cemal Ç.
Bıyıklı @necmeddin
İbrahim Ağabey @Atasoy
Hayır o değil devlet imkanlarını pardon forum imkanlarını kullanmaya başlamış olacaksınız ki Moderatörümüz sayın @cazci. da müdahil olmuş :snzdglsn:

Hepinize karşı @mariokaldato ile ittifak görüşmelerine başlayacağım.
Bu saatten sonra silseniz de fayda etmez.😈

Sakarlık faaliyetlerinden uzak dur.:harika:

Buna sen inanabiliyorsan bundan sonra sana "Bıyıklı Polyanna" diyeceğim.
Adamla gezmeye gidelim dedik, gecenin bir yarasında yolda kaldık.:ssrtcbya:
Cemal, ben ve Yusuf (@LaLinea ) oturduk muhabbet ettik. Yusuf diyor ki Cemal Ağabey, üç kmde üç kere düştü. Yok böyle bi şey diyordu. Dedim ki Yusuf'a bu Cemal seni kandırır, uzun yola felan giderseniz, önden o gitsin, arkadan sıvış, arkana bile bakma uzaklaş dedim. Ne olur ne olmaz, abdestini bir tazele dedim. Adam bildiğin bela parotoneri, dikkat et kendine dedim.

Adamla gezmeye gidelim dedik, gecenin bir yarasında yolda kaldık.:ssrtcbya:
Cemal, ben ve Yusuf (@LaLinea ) oturduk muhabbet ettik. Yusuf diyor ki Cemal Ağabey, üç kmde üç kere düştü. Yok böyle bi şey diyordu. Dedim ki Yusuf'a bu Cemal seni kandırır, uzun yola felan giderseniz, önden o gitsin, arkadan sıvış, arkana bile bakma uzaklaş dedim. Ne olur ne olmaz, abdestini bir tazele dedim. Adam bildiğin bela parotoneri, dikkat et kendine dedim.
Screenshot_20210717-133650_Strava.jpg
Yolun yarısı kadarını sayın @LaLinea ile yanyana gittik. Sabah sabah, araçta çok olmayınca iyi oldu.
Bence iyi oldu yani. 😅 Sonra ben Mecnun gibi kendimi dağlara vurdum.
SİLİNEBİLİR...

Geri