Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 23.103
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Gardaşım hoşgeldin. @hamlet2006 'yı rampalarda hırpalamaya hazırmısın? Malum onda hatırı sayılır göbek ve idman yapılmamış kayıp zaman çok.Dünkü "Vatana Hoş mu Geldim" sürüşünün Yeşilyurt'ta kaybolmadan önce aldığım ekran görüntüsü. Bisiklet yoluna girmesem kesin fazla olurdu. Her yer ıslak olunca temkinli gittim. 😁
269325 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
Asla bunun cevabını alamayacaksın@hamlet2006 'yı rampalarda hırpalamaya hazırmısın? Malum onda hatırı sayılır göbek ve idman yapılmamış kayıp zaman çok.
Bu mesajı silmeyin , ilerde baktığımda kahkaha ile gülmek istiyorum.
Forumda bi ara ışıklar icinde bir Merida vardi . Ah eski gunler beeee ..🤣🤣🤣Bisiklet telefon tutucu konusunu görünce aklıma geldi, sizle de paylaşayım dedim, silinebilir. (PokemonGo dede)
Before,
268748 dosyayı görüntüle
After,
268749 dosyayı görüntüle
More after
268750 dosyayı görüntüle
Büyük ihtimalle telefonun bozuk.Tanıdığım telefon tamircisi var.Yönlendirebilirimtelefona baktım. 😉
Gardaşım yüklen ama çok incitme tatil süren baya uzun. Yavaş yavaş daha çok malzeme çıkar. (Dilim böyle söylüyor)Sayın @hamlet2006 10 km'de 28 km/sa hız diyordunuz.😁
Evden çıkıp Buca köprüsünden Yeşildere caddesine girdim ve Altınyol civarlarında telefona baktım. 😉
269719 dosyayı görüntüle
Kusura bakmayın, tanımıyorum ama bulduğum kadarıyla Avusturya'lı bir filozofmuş.@Cemal Ç. ,Witgenstein'ı seversin o halde...
İleti alınmıştır (sanırım), teşekkür ederim. 😅Evet, der ki Ludwig:- Söyleyecek iyi bir şeyin yoksa susmak en güzelidir-..
Sakarlık faaliyetlerinden uzak dur.![]()
Adamla gezmeye gidelim dedik, gecenin bir yarasında yolda kaldık.
Cemal, ben ve Yusuf (@LaLinea ) oturduk muhabbet ettik. Yusuf diyor ki Cemal Ağabey, üç kmde üç kere düştü. Yok böyle bi şey diyordu. Dedim ki Yusuf'a bu Cemal seni kandırır, uzun yola felan giderseniz, önden o gitsin, arkadan sıvış, arkana bile bakma uzaklaş dedim. Ne olur ne olmaz, abdestini bir tazele dedim. Adam bildiğin bela parotoneri, dikkat et kendine dedim.