Rhodiumm
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 2.310
- İsim
- Ayberg
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İlk çıktığı andan itibaren kullanıyorum. Neredeyse başa tayt giymedim, binlerce km kullandım. İlk günlerdeki ped performansı yok fakat tahriş vb durum olmadı. Sele değiştirdiğim için(selem bana uygun değildi) +3 saat sonrası uyuşmalar başlıyordu. İdareten başka bir seleye geçtim ve bir nebze daha iyi.Manta pedli taytı ne kadar kullandınız acaba? Ve şu andaki durumunu merak ediyorum karşılaştırma yapmak için. Benimki 1 yılda, ortalama haftada 2 sürüşle(ki kış boyunca daha da az giydim) artık her 2 saat üzeri sürüşte kasık bölgemde tahriş yapmaya başladı. Her kullanım sonrası 30 derecede ve min deterjan ile yıkamama rağmen bence bu kadar kullanımda böyle olmamalıydı.
Yeni road racer taytı düşünüyorum, ped de yeni ama yine aynı sıkıntıyı yaşamaktan endişeliyim.
Yeni pedin hissiyatı daha farklı. Pedin temas ettiği yerlerdeki hissiyatı çok değişik. Daha iyi kavrıyor yeni ped.(Elastic interface)
Ayrıca çekimden sonra bir suit gördüm ve rica ettim suiti de verdiler. Roadracer 2 tayt ve classic forma birleşimiyle bir skinsuit yapmışlar. Ahmet Örken'in kullandığıın aynısı sanırım. Bambaşka bir şey olmuş, değişik bir hissiyat. Askılı taytın verdiği güveni alamadım ama suit de gayet rahattı.
Keşke bisikletide verselermiş. Deseydin keşke ben ne yapacam bu kadar bisiklet kıyafetini bisiklet olmadan, belki verirlerdi.
Bisiklet onların olsa belki verirlerdi fakat onlara da çekim için gelmiş